Ruuan ympäristöystävällisyyden ja paikallisuuden viestintä matkailukontekstissa (FoodRus)

  • Särkkä, Marjo (Muu)
  • Mynttinen, Sinikka (Osallistuja)
  • Logren, Johanna (Osallistuja)
  • Rautiainen, Teija (Osallistuja)
  • Iivonen, Sari (Principal Investigator)

Projekti: Tutkimusprojekti

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus (abstrakti)

Tutkimusprojektin tavoitteena on selvittää venäläisten matkailijoiden käsityksiä ruokapalvelujen ja elintarvikkeiden paikallisuudesta, luonnonmukaisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä Suomessa.

Tutkimuksella saadaan käsitys siitä, mitä elintarvikkeita tai ruokapalveluja venäläiset matkailijat ostavat ja miksi. Tutkimus tuottaa toimintamalleja tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseksi tälle matkailijaryhmälle, mikä edistää alueen elintarvikeyritysten kansainvälistymistä.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/10/201028/02/2013

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • ruokamatkailu