Aktiviteetteja vuodessa
Projektin yksityiskohdat
Kuvaus (abstrakti)
Projektin tavoitteena on luomuruokaperuna-alan kilpailukyvyn ja kannattavuuden parantaminen sekä menekinedistäminen tunnistamalla onnistuneita luomuperunakäytäntöjä tuottajan ja ammattikeittiön välillä ja levittämällä niistä tietoa.
Hankkeen osatavoitteena on:
- selvittää mitä ovat ne tavat toimia, joilla luomuruokaperunatuottajat voisivat saada jalansijaa ammattikeittiöiden toimittajina,
- tuottaa käytännön ohjeita ja suosituksia siitä, miten luomuruokaperunan tuottajat voivat kasvattaa markkinasegmenttiään ammattikeittiöiden tavarantoimittajina erilaisten toimintamallien kautta,
- lisätä tietoa ammattikeittiöiden markkinapotentiaalista ja toimintalogiikasta luomuperunantuottajien ja -yritysten keskuudessa,
- levittää olemassa olevaa tieto luomuperunan lajikkeiden käyttöominaisuuksista ammattikeittiöpuolelle.
Hankkeessa kartoitetaan ja analysoidaan menestyksellisten luomuperunantoimitusketjujen ja liiketoimintasuhteiden rakentumista ja syitä niiden onnistumiseen haastattelemalla tuottaja/yrittäjä–ammattikeittiöasiakas –pareja. Haastattelujen pohjalta saadut keskeiset tulokset saatetaan käytännön ohjeiksi ja suosituksiksi, joita voidaan levittää tuottajien ja jalostajien keskuudessa.
Hankkeen tuloksista tiedotetaan Peruna-alan yhteistyöryhmän nettisivuille. Erityisesti luomutiedon tiedotuskanavina ovat käytettävissä ProLuomun ja Luomuinstituutin nettisivut.
Projekti on osa Perunantutkimuslaitoksen hallinnoimaa ja Peruna-alan yhteistyöryhmän toteuttamaa Perunan menekinedistämisen, tiedotuksen, neuvonnan, koulutuksen ja kehittämisen tehostaminen –hanketta.
Hankkeen osatavoitteena on:
- selvittää mitä ovat ne tavat toimia, joilla luomuruokaperunatuottajat voisivat saada jalansijaa ammattikeittiöiden toimittajina,
- tuottaa käytännön ohjeita ja suosituksia siitä, miten luomuruokaperunan tuottajat voivat kasvattaa markkinasegmenttiään ammattikeittiöiden tavarantoimittajina erilaisten toimintamallien kautta,
- lisätä tietoa ammattikeittiöiden markkinapotentiaalista ja toimintalogiikasta luomuperunantuottajien ja -yritysten keskuudessa,
- levittää olemassa olevaa tieto luomuperunan lajikkeiden käyttöominaisuuksista ammattikeittiöpuolelle.
Hankkeessa kartoitetaan ja analysoidaan menestyksellisten luomuperunantoimitusketjujen ja liiketoimintasuhteiden rakentumista ja syitä niiden onnistumiseen haastattelemalla tuottaja/yrittäjä–ammattikeittiöasiakas –pareja. Haastattelujen pohjalta saadut keskeiset tulokset saatetaan käytännön ohjeiksi ja suosituksiksi, joita voidaan levittää tuottajien ja jalostajien keskuudessa.
Hankkeen tuloksista tiedotetaan Peruna-alan yhteistyöryhmän nettisivuille. Erityisesti luomutiedon tiedotuskanavina ovat käytettävissä ProLuomun ja Luomuinstituutin nettisivut.
Projekti on osa Perunantutkimuslaitoksen hallinnoimaa ja Peruna-alan yhteistyöryhmän toteuttamaa Perunan menekinedistämisen, tiedotuksen, neuvonnan, koulutuksen ja kehittämisen tehostaminen –hanketta.
Lyhennetty nimi | Luomuperunaa onnistuneesti ammattikeittiöihin |
---|---|
Tila | Päättynyt |
Todellinen alku/loppupvm | 01/01/2016 → 31/12/2017 |
Aktiviteetit
- 1 Suullinen esitys
-
Luomuperunan reitit - miten onnistuneesti ammattikeittiöön?
Väisänen, H.-M. (Puhuja)
10 marrask. 2017Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys