Tiedolla ja taidolla tavoitteisiin

  Projektin yksityiskohdat

  Kuvaus

  Tiedolla ja taidolla tavoitteisiin -valmennusohjelma kehittää maatalous-, elintarvike- ja luonnontuotesektorien yritystoimintaa. Ohjelma vahvistaa yrittäjien valmiuksia vastata toimintaympäristön muutoksiin ja vaatimuksiin sekä antaa edellytyksiä liiketoiminnan kasvattamiseen viennin tai asiakaslähtöisen tuotteistamisen avulla. Ohjelma tarjoaa erityisesti eväitä laatujärjestelmän laatimiseen, tuotannonohjaukseen ja hallintaan sekä asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen. Ohjelma koostuu työpajoista ja teemapäivistä, yrityskohtaisesta neuvonnasta, työnäytöksistä ja ohjatusta oppimisesta mm. laatukäsikirjan avulla. Lisäksi tehdään opintoretkiä kotimaassa ja ulkomailla. Kaikille yhteiset teemapäivät mahdollistavat vertaisoppimisen ja verkottumisen. Valmennusohjelma sopii alkutuottajille, pk-elintarvikeyrittäjäjille, ammattikeittiöille, käsityöyrittäjille, luontoyrittäjille ja matkailuyrityksille.
  TilaPäättynyt
  Todellinen alku/loppupvm01/01/200831/08/2011
  • HeVi-tuottajan GLOBAL G.A.P. - opas

   Rautio, E. (toim.), Piirainen, A. K. (toim.) & Lassheikki, K. (toim.), tammikuuta 2012, 149 Sivumäärä (Puutarhaliiton julkaisuja)

   Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

  • GlobalGAP-seminaari

   Anne Piirainen (Puhuja: esitelmän pitäjä)

   15 huhtikuuta 2010

   Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

   Tiedosto