Projekteja vuodessa
Projektin yksityiskohdat
Kuvaus (abstrakti)
Projektissa tutkitaan mahdollisuuksia vähentää ruoantuotannon haitallisia ympäristövaikutuksia uusien teknologioiden avulla. Tutkimuksessa mallinnetaan ympäristöhyödyt, jotka voidaan saavuttaa siirtymällä kestäviin maatalouskäytäntöihin, joissa yhdistyy biokaasuenergian tuotanto sekä uudet soluviljelyteknologioita hyödyntävät ruoantuotantomenetelmät. Lisäksi projektissa kartoitetaan maanviljelijöiden halukkuutta muuttaa tuotantomenetelmiään sekä kuluttajien näkemyksiä uusista ruoantuotantoteknologioista.
Tila | Käynnissä |
---|---|
Todellinen alku/loppupvm | 27/02/2018 → 26/02/2023 |
Projektit
- 1 Aktiivinen
-
Assessing the potential of novel food production technologies to improve the environmental sustainability of food systems
Faculty of Agriculture and Forestry
02/09/2019 → 01/09/2022
Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke
-
Muuttaako solumaatalous suomalaista ruokajärjestelmää ja sen toimintatapoja?
Ryynänen, T. & Räty, N., kesäk. 2021, julkaisussa: Ruralia. 1/2021, s. 6 1 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Ammatillinen
Open access -
Public Understanding and the Perceptions of Cellular Agriculture: The Case of Cultured Meat
Ryynänen, T., 2021, Cellular Agriculture: Lab-Grown Foods. Ercili-Cura, D. & Barth, D. (toim.). American Chemical Society, (ACS in Focus).Julkaisun otsikon käännös :Solumaatalouden mielikuvat : Tapauksena viljelty liha Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussa › Kirjan luku tai artikkeli › Ammatillinen
-
Suomalaisten näkemyksiä solumaatalouden ja synteettisen proteiinituotannon vaikutuksista maatalouteen ja maaseutuihin
Ryynänen, T., 2021, s. 14-15. 1 Sivumäärä.Tutkimustuotos: Konferenssimateriaalit › Konferenssiabstrakti
Open accessTiedosto
Aktiviteetit
-
Tieteiden yö
Niko Räty (Puhuja)
20 tammik. 2022Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Cellular agriculture and cultured meat - threat or opportunity for farmers?
Niko Räty (Puhuja)
1 jouluk. 2021Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
The environmental impacts of cell-cultured foods
Hanna Tuomisto (Puhuja)
2 maalisk. 2021Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
Lehtileikkeet
-
Maatila tuottaa lihaa ilman eläimiä – Tältäkö näyttää maaseudun tulevaisuus?
21/06/2021
1 kohde/ Medianäkyvyys
Lehdistö/media
-
-