Tutkimushanke nuorten syrjäytymisriskin tunnistamiseksi ja ehkäisemiseksi

Projektin yksityiskohdat

TilaPäättynyt
    Todellinen alku/loppupvm08/08/200530/07/2007

• 515 Psykologia
    • 516 Kasvatustieteet

Tutkimustuotos

• 2 Kirjan luku tai artikkeli
    • 1 Kokoomateos tai erikoisnumero

Alatupa, S. (toim.), Karppinen, K., Keltikangas-Järvinen, L. & Savioja, H., 2007, Helsinki: Sitra. 179 Sivumäärä (Sitran raportteja; nro 75)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Koulu ja luokan koko, koulumenestys ja sosiaalinen pääoma

Alatupa, S., 2007, Koulu, syrjäytyminen ja sosiaalinen pääoma: löytyykö huono-osaisuuden syy koulusta vai oppilaasta?. Alatupa, S., Karppinen, K., Keltikangas-Järvinen, L. & Savioja, H. (toim.). Helsinki: Sitra, s. 90-114 25 Sivumäärä (Sitran raportteja ; nro 75).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Temperamentti ja koulumenestys

Alatupa, S., 2007, Koulu, syrjäytyminen ja sosiaalinen pääoma: löytyykö huono-osaisuuden syy koulusta vai oppilaasta?. Alatupa, S., Karppinen, K., Keltikangas-Järvinen, L. & Savioja, H. (toim.). Helsinki: Sitra, s. 45-89 45 Sivumäärä (Sitran raportteja ; nro 75).