Nuoret, rippikoulu ja tulevaisuus

• Tervo-Niemelä, Kati (Vastuullinen tutkija)
  • Innanen, Tapani (Muu)
  • Porkka, Jouko (Osallistuja)
  • Tirri, Kirsi (Osallistuja)
  • Laakso, Elina (Osallistuja)

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Usean suomalaisen yliopiston ja Kirkon tutkimuskeskuksen kansallinen monitieteinen tutkimushanke, joka tutki rippikoulua 2000-luvulla. Loppuraporttina on julkaistu T. Innanen & K.Niemelä (toim.), "Rippikoulun todellisuus." Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisuja 107. 2009.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/09/200407/10/2009

• 614 Teologia
  • Uskonnonpedagogiikka
  • Rippikoulu
  • Nuoret
  • Uskonto
  • Vapaaehtoistyö
  • Seurakunta
  • Evankelis-luterilainen kirkko
  • 613 Taiteiden tutkimus
  • Kirkkomusiikki
  • 516 Kasvatustieteet
  • Soveltava kasvatustiede
  • Confirmation Work in Finland

Innanen, T., Niemelä, K. & Porkka, J., 2010, Confirmation Work in Europe: Empirical Results, Experiences and Challenges. A Comparative Study in Seven Countries. Schweitzer, F., Ilg, W. & Simojoki, H. (toim.). Gütersloh: Gütersloher Verlagshaus, s. 139–161 23 Sivumäärä (Konfirmandenarbeit erforschen und gestalten; nro 4).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

• Youth and Religion in Finland

Niemelä, K., 2010, Annual Review of the Sociology of Religion: Youth and Religion. Giordan, G. (toim.). Leiden: Brill , Vuosikerta 1. s. 193-218 26 Sivumäärä (Annual review of the sociology of religion; Vuosikerta 1).

• Eettiset ongelmat rippikoulussa

Tirri, K., 2009, Rippikoulun todellisuus. Innanen, T. & Niemelä, K. (toim.). [Tampere]: Kirkon tutkimuskeskus, s. 225-237 13 Sivumäärä (Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisuja; nro 107).