Yrittäjyyskasvatuksen virtuaalisella oppimisella yrittävää Varsinais-Suomea (YVI-hanke)

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Valtakunnallinen YVI-hanke edistää yrittäjyyskasvatuksen kehittämistä opettajankoulutuksessamme. Hankkeeseen kuluu 28 kumppania - yli kymmenen korkeakoulua, elinkeinoelämän tahoja sekä järjestöjä. Verkosto on Suomessa ainutlaatuinen ja osoittaa tahtotilan yrittäjyyskasvatuksen kehittämisessä. Hanketta koordinoi Turun yliopisto ja sitä vetää Turun yliopiston dosentti ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston professori Jaana Seikkula-Leino.

YVI-hanke lähti liikkeelle keväällä 2009 tehdystä selvityksestä, jossa pohdittiin voidaanko yhdessä eri toimijoiden kesken rakentaa verkossa olevaa tietopankkia, joka kokoaa olemassa olevaa käyttökelpoista yrittäjyyskasvatusmateriaalia ja toimii alustana sen jatkokehittämisessä,
    TilaPäättynyt
    Todellinen alku/loppupvm01/01/200931/07/2013