Eine *Tasche Kaffee, *danke! Deutsch und Finnisch kontrastiv und im mehrsprachigen Kontext: Ein Arbeitsbuch

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

Abstrakti

Eine *Tasche Kaffee, *danke! is a text book as well as reference work aimed at a diverse audience, the main target group being advanced (proficiency level B1-2 and above) students and teachers of German in Finland at university level and in high school. It can be used for self-study as well as for teaching. Furthermore, the contrastive, multilingual approach, taking into account also Swedish and English (and occasionally other languages) will appeal to anyone interested in linguistic and cultural concepts and their comparing in the Finnish context.
Alkuperäiskielisaksa
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaUniversity of Helsinki
ISBN (elektroninen)978-951-51-4983-1