Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoGermany Re-united and the European Union : The Role of Germany in European Integration
    ToimittajatFrank R Pfetsch
    JulkaisupaikkaJerusalem
    KustantajaEuropean Forum at the Hebrew University, Helmut Kohl Institute for European Studies and Konrad Adenauer Stiftung
    Julkaisupäivä2006
    TilaJulkaistu - 2006
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 615 Historia ja arkeologia

Stråth, B. (2006). A Critical Question about the Prospects of European Integration from a Historical Perspective. teoksessa F. R. Pfetsch (Toimittaja), Germany Re-united and the European Union: The Role of Germany in European Integration Jerusalem: European Forum at the Hebrew University, Helmut Kohl Institute for European Studies and Konrad Adenauer Stiftung .
    Stråth, Bo. / A Critical Question about the Prospects of European Integration from a Historical Perspective. Germany Re-united and the European Union: The Role of Germany in European Integration. Toimittaja / Frank R Pfetsch. Jerusalem : European Forum at the Hebrew University, Helmut Kohl Institute for European Studies and Konrad Adenauer Stiftung , 2006.
    @inbook{509ef0a4e5114a4e8f4eb28b5b75f269,
    title = "A Critical Question about the Prospects of European Integration from a Historical Perspective",
    keywords = "615 History and Archaeology",
    author = "Bo Str{\aa}th",
    year = "2006",
    language = "English",
    editor = "Pfetsch, {Frank R}",
    booktitle = "Germany Re-united and the European Union",
    publisher = "European Forum at the Hebrew University, Helmut Kohl Institute for European Studies and Konrad Adenauer Stiftung",
    address = "Israel",

Stråth, B 2006, A Critical Question about the Prospects of European Integration from a Historical Perspective. julkaisussa FR Pfetsch (Toimittaja), Germany Re-united and the European Union: The Role of Germany in European Integration. European Forum at the Hebrew University, Helmut Kohl Institute for European Studies and Konrad Adenauer Stiftung , Jerusalem.

A Critical Question about the Prospects of European Integration from a Historical Perspective. / Stråth, Bo.

Germany Re-united and the European Union: The Role of Germany in European Integration. toim. / Frank R Pfetsch. Jerusalem : European Forum at the Hebrew University, Helmut Kohl Institute for European Studies and Konrad Adenauer Stiftung , 2006.

TY - CHAP

T1 - A Critical Question about the Prospects of European Integration from a Historical Perspective

AU - Stråth, Bo

PY - 2006