A Memory or a History of Europe’s Expelled Peoples?

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoRemembering Europe’s Expelled peoples of the Twentieth Century
ToimittajatBarbara Törnquist-Plewa, Bo Petersson
JulkaisupaikkaLund
KustantajaLunds universitet
Julkaisupäivä2009
Sivut15-24
TilaJulkaistu - 2009
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiCFE Conference Papers
Numero4

Stråth, B. (2009). A Memory or a History of Europe’s Expelled Peoples? teoksessa B. Törnquist-Plewa, & B. Petersson (Toimittajat), Remembering Europe’s Expelled peoples of the Twentieth Century (Sivut 15-24). (CFE Conference Papers; Nro 4). Lund: Lunds universitet.
Stråth, Bo. / A Memory or a History of Europe’s Expelled Peoples?. Remembering Europe’s Expelled peoples of the Twentieth Century. Toimittaja / Barbara Törnquist-Plewa ; Bo Petersson. Lund : Lunds universitet, 2009. Sivut 15-24 (CFE Conference Papers; 4).
@inbook{09fbb0047b594002a0ecbc7c5e5d95da,
title = "A Memory or a History of Europe’s Expelled Peoples?",
author = "Bo Str{\aa}th",
year = "2009",
language = "English",
series = "CFE Conference Papers",
publisher = "Lunds universitet",
number = "4",
pages = "15--24",
editor = "Barbara T{\"o}rnquist-Plewa and Bo Petersson",
booktitle = "Remembering Europe’s Expelled peoples of the Twentieth Century",
address = "Sweden",

Stråth, B 2009, A Memory or a History of Europe’s Expelled Peoples? julkaisussa B Törnquist-Plewa & B Petersson (toim), Remembering Europe’s Expelled peoples of the Twentieth Century. CFE Conference Papers, Nro 4, Lunds universitet, Lund, Sivut 15-24.

A Memory or a History of Europe’s Expelled Peoples? / Stråth, Bo.

Remembering Europe’s Expelled peoples of the Twentieth Century. toim. / Barbara Törnquist-Plewa; Bo Petersson. Lund : Lunds universitet, 2009. s. 15-24 (CFE Conference Papers; Nro 4).

TY - CHAP

T1 - A Memory or a History of Europe’s Expelled Peoples?

AU - Stråth, Bo

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Chapter

T3 - CFE Conference Papers

SP - 15

EP - 24

BT - Remembering Europe’s Expelled peoples of the Twentieth Century

A2 - Törnquist-Plewa, Barbara

A2 - Petersson, Bo

PB - Lunds universitet

CY - Lund

Stråth B. A Memory or a History of Europe’s Expelled Peoples? julkaisussa Törnquist-Plewa B, Petersson B, toimittajat, Remembering Europe’s Expelled peoples of the Twentieth Century. Lund: Lunds universitet. 2009. s. 15-24. (CFE Conference Papers; 4).