A method for determining ontology-based semantic relevance

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoProceedings of the International Conference on Database and Expert Systems Applications DEXA 2007
    KustantajaSpringer-Verlag
    Julkaisupäivä2007
    TilaJulkaistu - 2007
    OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa

Volume:
    Proceeding volume:

• 113 Tietojenkäsittely- ja informaatiotieteet

Ruotsalo, T., & Hyvönen, E. (2007). A method for determining ontology-based semantic relevance. teoksessa Proceedings of the International Conference on Database and Expert Systems Applications DEXA 2007 Springer-Verlag.
    Ruotsalo, Tuukka ; Hyvönen, Eero. / A method for determining ontology-based semantic relevance. Proceedings of the International Conference on Database and Expert Systems Applications DEXA 2007. Springer-Verlag, 2007.
    @inproceedings{36c33e8424dc4da698cccab7d9d99897,
    title = "A method for determining ontology-based semantic relevance",
    keywords = "113 Computer and information sciences",
    author = "Tuukka Ruotsalo and Eero Hyv{\"o}nen",
    note = "Volume: Proceeding volume:",
    year = "2007",
    language = "English",
    booktitle = "Proceedings of the International Conference on Database and Expert Systems Applications DEXA 2007",
    publisher = "Springer-Verlag",
    address = "Germany",

Ruotsalo, T & Hyvönen, E 2007, A method for determining ontology-based semantic relevance. julkaisussa Proceedings of the International Conference on Database and Expert Systems Applications DEXA 2007. Springer-Verlag.

A method for determining ontology-based semantic relevance. / Ruotsalo, Tuukka; Hyvönen, Eero.

TY - GEN

T1 - A method for determining ontology-based semantic relevance

AU - Ruotsalo, Tuukka

AU - Hyvönen, Eero