A speech corpus study of two impersonal strategies in Bulgarian and Croatian

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoBalkanskij tezaurus : Kommunikacija v složno-kul'turnyh obščestvah na Balkanah
ToimittajatMaxim Makarcev, Tatiana Civjan
JulkaisupaikkaMoscow
KustantajaInstitut slavanovedenia RAN
Julkaisupäivä2019
Sivut56–59
TilaJulkaistu - 2019
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiBalkanskie čtenija
KustantajaInstitut slavanovedenia RAN
Numero15
ISSN (painettu)2618-8597

Volume:
Proceeding volume:

• 6121 Kielitieteet

Wahlström, M. (2019). A speech corpus study of two impersonal strategies in Bulgarian and Croatian. teoksessa M. Makarcev, & T. Civjan (Toimittajat), Balkanskij tezaurus: Kommunikacija v složno-kul'turnyh obščestvah na Balkanah (Sivut 56–59). (Balkanskie čtenija ; Nro 15). Moscow: Institut slavanovedenia RAN.
Wahlström, Max. / A speech corpus study of two impersonal strategies in Bulgarian and Croatian. Balkanskij tezaurus: Kommunikacija v složno-kul'turnyh obščestvah na Balkanah. Toimittaja / Maxim Makarcev ; Tatiana Civjan. Moscow : Institut slavanovedenia RAN, 2019. Sivut 56–59 (Balkanskie čtenija ; 15).
@inbook{24a9bd773fda4fa1a2e07b25c6ba742d,
title = "A speech corpus study of two impersonal strategies in Bulgarian and Croatian",
keywords = "6121 Languages",
author = "Max Wahlstr{\"o}m",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2019",
language = "English",
series = "Balkanskie čtenija",
publisher = "Institut slavanovedenia RAN",
number = "15",
pages = "56–59",
editor = "Maxim Makarcev and Civjan, {Tatiana }",
booktitle = "Balkanskij tezaurus",
address = "International",

Wahlström, M 2019, A speech corpus study of two impersonal strategies in Bulgarian and Croatian. julkaisussa M Makarcev & T Civjan (toim), Balkanskij tezaurus: Kommunikacija v složno-kul'turnyh obščestvah na Balkanah. Balkanskie čtenija , Nro 15, Institut slavanovedenia RAN, Moscow, Sivut 56–59.

A speech corpus study of two impersonal strategies in Bulgarian and Croatian. / Wahlström, Max.

Balkanskij tezaurus: Kommunikacija v složno-kul'turnyh obščestvah na Balkanah. toim. / Maxim Makarcev; Tatiana Civjan. Moscow : Institut slavanovedenia RAN, 2019. s. 56–59 (Balkanskie čtenija ; Nro 15).

TY - CHAP

T1 - A speech corpus study of two impersonal strategies in Bulgarian and Croatian

AU - Wahlström, Max

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - 6121 Languages

M3 - Chapter

T3 - Balkanskie čtenija

SP - 56

EP - 59

BT - Balkanskij tezaurus

A2 - Makarcev, Maxim

A2 - Civjan, Tatiana

PB - Institut slavanovedenia RAN

CY - Moscow

Wahlström M. A speech corpus study of two impersonal strategies in Bulgarian and Croatian. julkaisussa Makarcev M, Civjan T, toimittajat, Balkanskij tezaurus: Kommunikacija v složno-kul'turnyh obščestvah na Balkanah. Moscow: Institut slavanovedenia RAN. 2019. s. 56–59. (Balkanskie čtenija ; 15).