AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä

KustantajaSeinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy
ISBN (elektroninen)978-952-7109-44-1
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiSeinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä
KustantajaSeinäjoen ammattikorkeakoulu
Numero116
ISSN (elektroninen)1797-5573

• 4111 Maataloustiede

Sivula, A., Suutari, T. M., Jumppanen, A. I., & Ahvenniemi, M. (2016). AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä. (Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä; Nro 116). Seinäjoki: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy.
Sivula, Ari ; Suutari, Timo Matias ; Jumppanen, Aapo Iivari ; Ahvenniemi, Maria. / AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä. Seinäjoki : Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy, 2016. 64 Sivumäärä (Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä; 116).
@book{7191a7a07ef2447795d466a531ea4f37,
title = "AB Sein{\"a}joki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteis{\"o}{\"a}",
keywords = "4111 Maataloustiede",
author = "Ari Sivula and Suutari, {Timo Matias} and Jumppanen, {Aapo Iivari} and Maria Ahvenniemi",
year = "2016",
language = "suomi",
series = "Sein{\"a}joen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksi{\"a}",
publisher = "Sein{\"a}joen Ammattikorkeakoulu Oy",
number = "116",
address = "Suomi",

Sivula, A, Suutari, TM, Jumppanen, AI & Ahvenniemi, M 2016, AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä. Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä, Nro 116, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy, Seinäjoki.

AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä. / Sivula, Ari ; Suutari, Timo Matias; Jumppanen, Aapo Iivari; Ahvenniemi, Maria.

Seinäjoki : Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy, 2016. 64 s. (Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä; Nro 116).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä

AU - Sivula, Ari

AU - Suutari, Timo Matias

AU - Jumppanen, Aapo Iivari

AU - Ahvenniemi, Maria

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - 4111 Maataloustiede

M3 - Tutkimusraportti

T3 - Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä

BT - AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä

PB - Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

CY - Seinäjoki

Sivula A, Suutari TM, Jumppanen AI, Ahvenniemi M. AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä. Seinäjoki: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy, 2016. 64 s. (Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä; 116).