Absent or Invisible?

Women Intellectuals and the Dawn of a Discipline

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoThe Dawn of a Discipline: International Criminal Justice and Its Early Exponents
ToimittajatFrédéric Mégret, Immi Tallgren
KustantajaCambridge University Press
Julkaisupäivä2019
TilaJätetty - 2019
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 513 Oikeustiede
  • 615 Historia ja arkeologia

Tallgren, I. (2019). Absent or Invisible? Women Intellectuals and the Dawn of a Discipline . Käsikirjoitus lähetetty julkaistavaksi. teoksessa F. Mégret, & I. Tallgren (Toimittajat), The Dawn of a Discipline: International Criminal Justice and Its Early Exponents Cambridge University Press.
Tallgren, Immi. / Absent or Invisible? Women Intellectuals and the Dawn of a Discipline . The Dawn of a Discipline: International Criminal Justice and Its Early Exponents . Toimittaja / Frédéric Mégret ; Immi Tallgren . Cambridge University Press, 2019.
@inbook{b18772e074d242c3804b5dcf83d1b7d1,
title = "Absent or Invisible?: Women Intellectuals and the Dawn of a Discipline",
keywords = "513 Law, International law, International criminal law, Law and gender, 615 History and Archaeology, History of international law, Gender history, Women's history, Intellectual history",
author = "Immi Tallgren",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Fr{\'e}d{\'e}ric M{\'e}gret and {Tallgren }, {Immi }",
booktitle = "The Dawn of a Discipline: International Criminal Justice and Its Early Exponents",
publisher = "Cambridge University Press",
address = "United Kingdom",

Tallgren, I 2019, Absent or Invisible? Women Intellectuals and the Dawn of a Discipline . julkaisussa F Mégret & I Tallgren (toim), The Dawn of a Discipline: International Criminal Justice and Its Early Exponents . Cambridge University Press.

Absent or Invisible? Women Intellectuals and the Dawn of a Discipline . / Tallgren, Immi.

The Dawn of a Discipline: International Criminal Justice and Its Early Exponents . toim. / Frédéric Mégret; Immi Tallgren . Cambridge University Press, 2019.

TY - CHAP

T1 - Absent or Invisible?

T2 - Women Intellectuals and the Dawn of a Discipline

AU - Tallgren, Immi

PY - 2019

Y1 - 2019