Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoAdam Smith and Rousseau: Ethics, Politics, Economics
ToimittajatMaria Pia Paganelli, Dennis C. Rasmussen, Craig Smith
JulkaisupaikkaEdinburgh
KustantajaEdinburgh University Press
Julkaisupäivä2018
ISBN (painettu)9781474422857
ISBN (elektroninen)9781474422864, 9781474422871
TilaJulkaistu - 2018
Julkaistu ulkoisestiKyllä
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Hill, M. J. (2018). Actors and Spectators: Rousseau's contribution to eighteenth century debates on self-interest. teoksessa M. Pia Paganelli, D. C. Rasmussen, & C. Smith (Toimittajat), Adam Smith and Rousseau: Ethics, Politics, Economics Edinburgh: Edinburgh University Press.
Hill, Mark John. / Actors and Spectators: Rousseau's contribution to eighteenth century debates on self-interest. Adam Smith and Rousseau: Ethics, Politics, Economics. Toimittaja / Maria Pia Paganelli ; Dennis C. Rasmussen ; Craig Smith. Edinburgh : Edinburgh University Press, 2018.
@inbook{4df07b7eda4248b58703b65eaae3a683,
title = "Actors and Spectators: Rousseau's contribution to eighteenth century debates on self-interest",
author = "Hill, {Mark John}",
year = "2018",
language = "English",
isbn = "9781474422857",
editor = "{Pia Paganelli}, Maria and Rasmussen, {Dennis C. } and Craig Smith",
booktitle = "Adam Smith and Rousseau: Ethics, Politics, Economics",
publisher = "Edinburgh University Press",
address = "United Kingdom",

Hill, MJ 2018, Actors and Spectators: Rousseau's contribution to eighteenth century debates on self-interest. julkaisussa M Pia Paganelli, DC Rasmussen & C Smith (toim), Adam Smith and Rousseau: Ethics, Politics, Economics. Edinburgh University Press, Edinburgh.

Actors and Spectators: Rousseau's contribution to eighteenth century debates on self-interest. / Hill, Mark John.

Adam Smith and Rousseau: Ethics, Politics, Economics. toim. / Maria Pia Paganelli; Dennis C. Rasmussen; Craig Smith. Edinburgh : Edinburgh University Press, 2018.

TY - CHAP

T1 - Actors and Spectators: Rousseau's contribution to eighteenth century debates on self-interest

AU - Hill, Mark John

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Chapter

SN - 9781474422857

BT - Adam Smith and Rousseau: Ethics, Politics, Economics

A2 - Pia Paganelli, Maria

A2 - Rasmussen, Dennis C.

A2 - Smith, Craig

PB - Edinburgh University Press

CY - Edinburgh

Hill MJ. Actors and Spectators: Rousseau's contribution to eighteenth century debates on self-interest. julkaisussa Pia Paganelli M, Rasmussen DC, Smith C, toimittajat, Adam Smith and Rousseau: Ethics, Politics, Economics. Edinburgh: Edinburgh University Press. 2018