Addressing socio-cultural values in the use and management of Baltic herring

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoFood futures: ethics, science and culture : Ethics, science and culture
ToimittajatAnna S. Olsson, Sofia M. Araújo, M. Fátima Vieira
Sivumäärä6
JulkaisupaikkaWageningen
KustantajaWageningen Academic Publishers
Julkaisupäivä2016
Sivut233-238
ISBN (painettu)978-90-8686-288-7
ISBN (elektroninen)978-90-8686-834-6
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaCongress of the European Society for Agricultural and Food Ethics - Porto, Portugali
Kesto: 29 syyskuuta 20161 lokakuuta 2016
Konferenssinumero: 13

Tieteenalat

  • 1172 Ympäristötiede

Lainaa tätä

Ignatius, S. H. M., & Haapasaari, P. E. (2016). Addressing socio-cultural values in the use and management of Baltic herring. teoksessa A. S. Olsson, S. M. Araújo, & M. F. Vieira (Toimittajat), Food futures: ethics, science and culture: Ethics, science and culture (Sivut 233-238). Wageningen: Wageningen Academic Publishers.
Ignatius, Suvi Helka Maria ; Haapasaari, Päivi Elisabet. / Addressing socio-cultural values in the use and management of Baltic herring. Food futures: ethics, science and culture: Ethics, science and culture. Toimittaja / Anna S. Olsson ; Sofia M. Araújo ; M. Fátima Vieira. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2016. Sivut 233-238
@inproceedings{01a59d1e8683408d93c18e8952e992ae,
title = "Addressing socio-cultural values in the use and management of Baltic herring",
keywords = "1172 Environmental sciences",
author = "Ignatius, {Suvi Helka Maria} and Haapasaari, {P{\"a}ivi Elisabet}",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2016",
language = "English",
isbn = "978-90-8686-288-7",
pages = "233--238",
editor = "Olsson, {Anna S.} and Ara{\'u}jo, {Sofia M.} and Vieira, {M. F{\'a}tima}",
booktitle = "Food futures: ethics, science and culture",
publisher = "Wageningen Academic Publishers",
address = "Netherlands",

}

Ignatius, SHM & Haapasaari, PE 2016, Addressing socio-cultural values in the use and management of Baltic herring. julkaisussa AS Olsson, SM Araújo & MF Vieira (toim), Food futures: ethics, science and culture: Ethics, science and culture. Wageningen Academic Publishers, Wageningen, Sivut 233-238, Congress of the European Society for Agricultural and Food Ethics, Porto, Portugali, 29/09/2016.

Addressing socio-cultural values in the use and management of Baltic herring. / Ignatius, Suvi Helka Maria; Haapasaari, Päivi Elisabet.

Food futures: ethics, science and culture: Ethics, science and culture. toim. / Anna S. Olsson; Sofia M. Araújo; M. Fátima Vieira. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2016. s. 233-238.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - GEN

T1 - Addressing socio-cultural values in the use and management of Baltic herring

AU - Ignatius, Suvi Helka Maria

AU - Haapasaari, Päivi Elisabet

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - 1172 Environmental sciences

M3 - Conference contribution

SN - 978-90-8686-288-7

SP - 233

EP - 238

BT - Food futures: ethics, science and culture

A2 - Olsson, Anna S.

A2 - Araújo, Sofia M.

A2 - Vieira, M. Fátima

PB - Wageningen Academic Publishers

CY - Wageningen

ER -

Ignatius SHM, Haapasaari PE. Addressing socio-cultural values in the use and management of Baltic herring. julkaisussa Olsson AS, Araújo SM, Vieira MF, toimittajat, Food futures: ethics, science and culture: Ethics, science and culture. Wageningen: Wageningen Academic Publishers. 2016. s. 233-238