Mirjam Kalland, Jari Sinkkonen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoLastenpsykoterapia ja sen vuorovaikutukselliset ulottuvuudet
ToimittajatMarja Schulman, Mirjam Kalland, Anna-Maija Leiman, Pirkko Siltala
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaTherapeia-säätiö
Julkaisupäivä2007
Sivut438-44
ISBN (painettu)978-952-5519-12-9
TilaJulkaistu - 2007
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 515 Psykologia

Kalland, M., & Sinkkonen, J. (2007). Adoptoitujen ja sijoitettujen lasten psykoterapiasta - "tarve muistaa, tarve unohtaa". teoksessa M. Schulman, M. Kalland, A-M. Leiman, & P. Siltala (Toimittajat), Lastenpsykoterapia ja sen vuorovaikutukselliset ulottuvuudet (Sivut 438-44). Helsinki: Therapeia-säätiö.
Kalland, Mirjam ; Sinkkonen, Jari. / Adoptoitujen ja sijoitettujen lasten psykoterapiasta - "tarve muistaa, tarve unohtaa". Lastenpsykoterapia ja sen vuorovaikutukselliset ulottuvuudet . Toimittaja / Marja Schulman ; Mirjam Kalland ; Anna-Maija Leiman ; Pirkko Siltala. Helsinki : Therapeia-säätiö, 2007. Sivut 438-44
@inbook{a180a0a545e74a818814be8b4a8843a8,
title = "Adoptoitujen ja sijoitettujen lasten psykoterapiasta - {"}tarve muistaa, tarve unohtaa{"}",
keywords = "515 Psykologia",
author = "Mirjam Kalland and Jari Sinkkonen",
year = "2007",
language = "suomi",
isbn = "978-952-5519-12-9",
pages = "438--44",
editor = "Marja Schulman and Kalland, {Mirjam } and Anna-Maija Leiman and Pirkko Siltala",
booktitle = "Lastenpsykoterapia ja sen vuorovaikutukselliset ulottuvuudet",
publisher = "Therapeia-s{\"a}{\"a}ti{\"o}",
address = "Suomi",

Kalland, M & Sinkkonen, J 2007, Adoptoitujen ja sijoitettujen lasten psykoterapiasta - "tarve muistaa, tarve unohtaa". julkaisussa M Schulman, M Kalland, A-M Leiman & P Siltala (toim), Lastenpsykoterapia ja sen vuorovaikutukselliset ulottuvuudet . Therapeia-säätiö, Helsinki, Sivut 438-44.

Adoptoitujen ja sijoitettujen lasten psykoterapiasta - "tarve muistaa, tarve unohtaa". / Kalland, Mirjam; Sinkkonen, Jari.

Lastenpsykoterapia ja sen vuorovaikutukselliset ulottuvuudet . toim. / Marja Schulman; Mirjam Kalland; Anna-Maija Leiman; Pirkko Siltala. Helsinki : Therapeia-säätiö, 2007. s. 438-44.

TY - CHAP

T1 - Adoptoitujen ja sijoitettujen lasten psykoterapiasta - "tarve muistaa, tarve unohtaa"

AU - Kalland, Mirjam

AU - Sinkkonen, Jari