Affective responses to sweet products and sweet solution in British and Finnish adults

Hely Tuorila, Kaisu Keskitalo-Vuokko, Markus Perola, Tim Spector, Jaakko Kaprio

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Quality and Preference
Vuosikerta62
Sivut128-136
Sivumäärä9
ISSN0950-3293
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 3142 Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Lainaa tätä

Tuorila, Hely ; Keskitalo-Vuokko, Kaisu ; Perola, Markus ; Spector, Tim ; Kaprio, Jaakko. / Affective responses to sweet products and sweet solution in British and Finnish adults. Julkaisussa: Food Quality and Preference. 2017 ; Vuosikerta 62. Sivut 128-136.
@article{da7dc76eab3d48599cfe0ab534b69f47,
title = "Affective responses to sweet products and sweet solution in British and Finnish adults",
keywords = "416 Food Science, 3142 Public health care science, environmental and occupational health",
author = "Hely Tuorila and Kaisu Keskitalo-Vuokko and Markus Perola and Tim Spector and Jaakko Kaprio",
year = "2017",
doi = "10.1016/j.foodqual.2017.06.021",
language = "English",
volume = "62",
pages = "128--136",
journal = "Food Quality and Preference",
issn = "0950-3293",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",

}

Affective responses to sweet products and sweet solution in British and Finnish adults. / Tuorila, Hely ; Keskitalo-Vuokko, Kaisu; Perola, Markus; Spector, Tim; Kaprio, Jaakko.

julkaisussa: Food Quality and Preference, Vuosikerta 62, 2017, s. 128-136.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Affective responses to sweet products and sweet solution in British and Finnish adults

AU - Tuorila, Hely

AU - Keskitalo-Vuokko, Kaisu

AU - Perola, Markus

AU - Spector, Tim

AU - Kaprio, Jaakko

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 416 Food Science

KW - 3142 Public health care science, environmental and occupational health

U2 - 10.1016/j.foodqual.2017.06.021

DO - 10.1016/j.foodqual.2017.06.021

M3 - Article

VL - 62

SP - 128

EP - 136

JO - Food Quality and Preference

JF - Food Quality and Preference

SN - 0950-3293

ER -