Teija Kujala, Christina M. Krause, Nina Sajaniemi, Maarit Silvén, Timo Jaakkola, Kari Nyyssölä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaOpetushallitus
ISBN (elektroninen)978-952-13-5039-9
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiMuistiot / Opetushallitus
Numero2012:1
ISSN (painettu)1798-8896
ISSN (elektroninen)1798-890X

• 515 Psykologia
  • 516 Kasvatustieteet

Kujala, T., Krause, C. M., Sajaniemi, N., Silvén, M., Jaakkola, T., & Nyyssölä, K. (2012). Aivot, oppimisen valmiudet ja koulunkäynti: Neuro- ja kognitiotieteellinen näkökulma: Tilannekatsaus tammikuu 2012. (Muistiot / Opetushallitus; Nro 2012:1). Helsinki: Opetushallitus.
Kujala, Teija ; Krause, Christina M. ; Sajaniemi, Nina ; Silvén, Maarit ; Jaakkola, Timo ; Nyyssölä, Kari . / Aivot, oppimisen valmiudet ja koulunkäynti : Neuro- ja kognitiotieteellinen näkökulma: Tilannekatsaus tammikuu 2012. Helsinki : Opetushallitus, 2012. 68 Sivumäärä (Muistiot / Opetushallitus; 2012:1).
@book{1ac30a7ebded455daaa7888043ee4ac5,
title = "Aivot, oppimisen valmiudet ja koulunk{\"a}ynti: Neuro- ja kognitiotieteellinen n{\"a}k{\"o}kulma: Tilannekatsaus tammikuu 2012",
abstract = "Tilannekatsauksessa tarkastellaan aivojen ja oppimisen v{\"a}list{\"a} suhdetta kognitio- ja neurotieteellisest{\"a} n{\"a}k{\"o}kulmasta. Teemoina ovat aivojen kehittyminen ja siihen liittyv{\"a} ilmi{\"o}t oppimisen kannalta, oppimiseen liittyv{\"a}t ongelmat, kielen kehittyminen sek{\"a} liikunnan merkitys aivoille ja oppimiselle.",
keywords = "515 Psykologia, 516 Kasvatustieteet",
author = "Teija Kujala and Krause, {Christina M.} and Nina Sajaniemi and Maarit Silv{\'e}n and Timo Jaakkola and Kari Nyyss{\"o}l{\"a}",
year = "2012",
language = "suomi",
series = "Muistiot / Opetushallitus",
publisher = "Opetushallitus",
number = "2012:1",
address = "Suomi",

Kujala, T, Krause, CM, Sajaniemi, N, Silvén, M, Jaakkola, T & Nyyssölä, K 2012, Aivot, oppimisen valmiudet ja koulunkäynti: Neuro- ja kognitiotieteellinen näkökulma: Tilannekatsaus tammikuu 2012. Muistiot / Opetushallitus, Nro 2012:1, Opetushallitus, Helsinki.

Aivot, oppimisen valmiudet ja koulunkäynti : Neuro- ja kognitiotieteellinen näkökulma: Tilannekatsaus tammikuu 2012. / Kujala, Teija; Krause, Christina M.; Sajaniemi, Nina; Silvén, Maarit; Jaakkola, Timo ; Nyyssölä, Kari .

Helsinki : Opetushallitus, 2012. 68 s. (Muistiot / Opetushallitus; Nro 2012:1).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Aivot, oppimisen valmiudet ja koulunkäynti

T2 - Neuro- ja kognitiotieteellinen näkökulma: Tilannekatsaus tammikuu 2012

AU - Kujala, Teija

AU - Krause, Christina M.

AU - Sajaniemi, Nina

AU - Silvén, Maarit

AU - Jaakkola, Timo

AU - Nyyssölä, Kari

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Tilannekatsauksessa tarkastellaan aivojen ja oppimisen välistä suhdetta kognitio- ja neurotieteellisestä näkökulmasta. Teemoina ovat aivojen kehittyminen ja siihen liittyvä ilmiöt oppimisen kannalta, oppimiseen liittyvät ongelmat, kielen kehittyminen sekä liikunnan merkitys aivoille ja oppimiselle.

AB - Tilannekatsauksessa tarkastellaan aivojen ja oppimisen välistä suhdetta kognitio- ja neurotieteellisestä näkökulmasta. Teemoina ovat aivojen kehittyminen ja siihen liittyvä ilmiöt oppimisen kannalta, oppimiseen liittyvät ongelmat, kielen kehittyminen sekä liikunnan merkitys aivoille ja oppimiselle.

KW - 515 Psykologia

KW - 516 Kasvatustieteet

M3 - Tutkimusraportti

T3 - Muistiot / Opetushallitus

BT - Aivot, oppimisen valmiudet ja koulunkäynti

PB - Opetushallitus

CY - Helsinki

Kujala T, Krause CM, Sajaniemi N, Silvén M, Jaakkola T, Nyyssölä K. Aivot, oppimisen valmiudet ja koulunkäynti: Neuro- ja kognitiotieteellinen näkökulma: Tilannekatsaus tammikuu 2012. Helsinki: Opetushallitus, 2012. 68 s. (Muistiot / Opetushallitus; 2012:1).