poliittisen historian vuosikirja 2005

Klaus Lindgren (Toimittaja), Pauli Kettunen (Toimittaja), Timo Soikkanen (Toimittaja), Vesa Saarikoski (Toimittaja), Klaus Muhlhahn (Toimittaja), Louis Clerc (Toimittaja), Anna Yletyinen (Toimittaja), Heikki Länsisalo (Toimittaja), Katalin Miklóssy (Toimittaja), Aappo Kähönen (Toimittaja), Ohto Rintala (Toimittaja), Suvi Kansikas (Toimittaja), Marie Schlenzka (Toimittaja), Johanna Leppänen (Toimittaja), Mari K Niemi (Toimittaja), Jussi Vauhkonen (Toimittaja), Heidi Haggren (Toimittaja), Mika Salo (Toimittaja), Aleksi Henttonen (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
Julkaisupaikka[Helsinki]
KustantajaHelsingin ja Turun yliopistot
ISBN (painettu)952-10-2713-4
TilaJulkaistu - 2005
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiAjankohta : poliittisen historian vuosikirja
ISSN (painettu)1236-9039

• vuosikirjat
  • poliittinen historia
  • Suomi
  • årsböcker
  • politisk historia
  • Finland

Lindgren, K., Kettunen, P., Soikkanen, T., Saarikoski, V., Muhlhahn, K., Clerc, L., ... Henttonen, A. (Toimittajat) (2005). Ajankohta: poliittisen historian vuosikirja 2005. (Ajankohta : poliittisen historian vuosikirja). [Helsinki]: Helsingin ja Turun yliopistot.
Lindgren, Klaus (Toimittaja) ; Kettunen, Pauli (Toimittaja) ; Soikkanen, Timo (Toimittaja) ; Saarikoski, Vesa (Toimittaja) ; Muhlhahn, Klaus (Toimittaja) ; Clerc, Louis (Toimittaja) ; Yletyinen, Anna (Toimittaja) ; Länsisalo, Heikki (Toimittaja) ; Miklóssy, Katalin (Toimittaja) ; Kähönen, Aappo (Toimittaja) ; Rintala, Ohto (Toimittaja) ; Kansikas, Suvi (Toimittaja) ; Schlenzka, Marie (Toimittaja) ; Leppänen, Johanna (Toimittaja) ; Niemi, Mari K (Toimittaja) ; Vauhkonen, Jussi (Toimittaja) ; Haggren, Heidi (Toimittaja) ; Salo, Mika (Toimittaja) ; Henttonen, Aleksi (Toimittaja). / Ajankohta : poliittisen historian vuosikirja 2005. [Helsinki] : Helsingin ja Turun yliopistot, 2005. 372 Sivumäärä (Ajankohta : poliittisen historian vuosikirja).
@book{6c26f7e8bb1c4dd3a60f8311b35b5229,
title = "Ajankohta: poliittisen historian vuosikirja 2005",
keywords = "vuosikirjat, poliittinen historia, Suomi, {\aa}rsb{\"o}cker, politisk historia, Finland, vuosikirjat, poliittinen historia, Suomi, {\aa}rsb{\"o}cker, politisk historia, Finland, vuosikirjat, poliittinen historia, Suomi, {\aa}rsb{\"o}cker, politisk historia, Finland",
editor = "Klaus Lindgren and Pauli Kettunen and Timo Soikkanen and Vesa Saarikoski and Klaus Muhlhahn and Louis Clerc and Anna Yletyinen and Heikki L{\"a}nsisalo and Katalin Mikl{\'o}ssy and Aappo K{\"a}h{\"o}nen and Ohto Rintala and Suvi Kansikas and Marie Schlenzka and Johanna Lepp{\"a}nen and Niemi, {Mari K} and Jussi Vauhkonen and Heidi Haggren and Mika Salo and Aleksi Henttonen",
year = "2005",
language = "suomi",
isbn = "952-10-2713-4",
series = "Ajankohta : poliittisen historian vuosikirja",
publisher = "Helsingin ja Turun yliopistot",
address = "Suomi",

Lindgren, K, Kettunen, P, Soikkanen, T, Saarikoski, V, Muhlhahn, K, Clerc, L, Yletyinen, A, Länsisalo, H, Miklóssy, K, Kähönen, A, Rintala, O, Kansikas, S, Schlenzka, M, Leppänen, J, Niemi, MK, Vauhkonen, J, Haggren, H, Salo, M & Henttonen, A (toim) 2005, Ajankohta: poliittisen historian vuosikirja 2005. Ajankohta : poliittisen historian vuosikirja, Helsingin ja Turun yliopistot, [Helsinki].

Ajankohta : poliittisen historian vuosikirja 2005. / Lindgren, Klaus (Toimittaja); Kettunen, Pauli (Toimittaja); Soikkanen, Timo (Toimittaja); Saarikoski, Vesa (Toimittaja); Muhlhahn, Klaus (Toimittaja); Clerc, Louis (Toimittaja); Yletyinen, Anna (Toimittaja); Länsisalo, Heikki (Toimittaja); Miklóssy, Katalin (Toimittaja); Kähönen, Aappo (Toimittaja); Rintala, Ohto (Toimittaja); Kansikas, Suvi (Toimittaja); Schlenzka, Marie (Toimittaja); Leppänen, Johanna (Toimittaja); Niemi, Mari K (Toimittaja); Vauhkonen, Jussi (Toimittaja); Haggren, Heidi (Toimittaja); Salo, Mika (Toimittaja); Henttonen, Aleksi (Toimittaja).

[Helsinki] : Helsingin ja Turun yliopistot, 2005. 372 s. (Ajankohta : poliittisen historian vuosikirja).

TY - BOOK

BT - Ajankohta

PB - Helsingin ja Turun yliopistot

CY - [Helsinki]

Lindgren K, (ed.), Kettunen P, (ed.), Soikkanen T, (ed.), Saarikoski V, (ed.), Muhlhahn K, (ed.), Clerc L, (ed.) et al. Ajankohta: poliittisen historian vuosikirja 2005. [Helsinki]: Helsingin ja Turun yliopistot, 2005. 372 s. (Ajankohta : poliittisen historian vuosikirja).