Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaUniversity of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG)
ISBN (painettu)978-951-51-3381-6
ISBN (elektroninen)978-951-51-3382-3
TilaJulkaistu - 2019
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiPublications of the Faculty of Social Sciences
KustantajaUniversity of Helsinki
Numero113
Vuosikerta2019
ISSN (painettu)2343-273X
ISSN (elektroninen)2343-2748

• 5141 Sosiologia

Kauppila, E. K., Lindeman, M., Svensson, J., Hellman, C. M. E., & Katainen, A. H. (2019). Alcohol marketing on social media sites in Finland and Sweden: A comparative audit study of brands’ presence and content, and the impact of a legislative change. (Publications of the Faculty of Social Sciences; Vuosikerta 2019, Nro 113). Helsinki: University of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG).
Kauppila, Emmi Katariina ; Lindeman, Mikaela ; Svensson, Johan ; Hellman, Carin Matilda Emelie ; Katainen, Anu Hannele. / Alcohol marketing on social media sites in Finland and Sweden : A comparative audit study of brands’ presence and content, and the impact of a legislative change. Helsinki : University of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG), 2019. 105 Sivumäärä (Publications of the Faculty of Social Sciences; 113).
@book{e0c59d890cd740ceb7b0f439f266dffe,
title = "Alcohol marketing on social media sites in Finland and Sweden: A comparative audit study of brands’ presence and content, and the impact of a legislative change",
keywords = "5141 Sociology",
author = "Kauppila, {Emmi Katariina} and Mikaela Lindeman and Johan Svensson and Hellman, {Carin Matilda Emelie} and Katainen, {Anu Hannele}",
year = "2019",
language = "English",
isbn = "978-951-51-3381-6",
series = "Publications of the Faculty of Social Sciences",
publisher = "University of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG)",
number = "113",
address = "Finland",

Kauppila, EK, Lindeman, M, Svensson, J, Hellman, CME & Katainen, AH 2019, Alcohol marketing on social media sites in Finland and Sweden: A comparative audit study of brands’ presence and content, and the impact of a legislative change. Publications of the Faculty of Social Sciences, Nro 113, Vuosikerta 2019, University of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG), Helsinki.

Alcohol marketing on social media sites in Finland and Sweden : A comparative audit study of brands’ presence and content, and the impact of a legislative change. / Kauppila, Emmi Katariina; Lindeman, Mikaela; Svensson, Johan; Hellman, Carin Matilda Emelie; Katainen, Anu Hannele.

Helsinki : University of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG), 2019. 105 s. (Publications of the Faculty of Social Sciences; Vuosikerta 2019, Nro 113).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Alcohol marketing on social media sites in Finland and Sweden

T2 - A comparative audit study of brands’ presence and content, and the impact of a legislative change

AU - Kauppila, Emmi Katariina

AU - Lindeman, Mikaela

AU - Svensson, Johan

AU - Hellman, Carin Matilda Emelie

AU - Katainen, Anu Hannele

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - 5141 Sociology

M3 - Commissioned report

SN - 978-951-51-3381-6

T3 - Publications of the Faculty of Social Sciences

BT - Alcohol marketing on social media sites in Finland and Sweden

PB - University of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG)

CY - Helsinki

Kauppila EK, Lindeman M, Svensson J, Hellman CME, Katainen AH. Alcohol marketing on social media sites in Finland and Sweden: A comparative audit study of brands’ presence and content, and the impact of a legislative change. Helsinki: University of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG), 2019. 105 s. (Publications of the Faculty of Social Sciences; 113).