Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoKasvatuksen yhteisöt - uupumusta, häirintää vai yhteisöllistä kasvua? : Kasvatustieteen päivien 2002 julkaisu
    ToimittajatHeidi Sinevaara-Niskanen, Raimo Rajala
    JulkaisupaikkaRovaniemi
    KustantajaLapin yliopisto
    Julkaisupäivä2006
    Sivut200-209
    ISBN (elektroninen)951-634-867-X
    TilaJulkaistu - 2006
    OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
    TapahtumaKasvatustieteen päivät - Rovaniemi, Suomi
    Kesto: 21 marraskuuta 200222 marraskuuta 2002

Julkaisusarja

NimiLapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja
    KustantajaLapin yliopisto, kasvatustieteiden tiedekunta
    Numero3
    ISSN (elektroninen)1795-0368

• 611 Filosofia

Mansikka, J-E. (2006). “Alussa oli teko”: Goethen ja Wittgensteinin sukulaisuus tietoteoreettisissa kysymyksissä. teoksessa H. Sinevaara-Niskanen, & R. Rajala (Toimittajat), Kasvatuksen yhteisöt - uupumusta, häirintää vai yhteisöllistä kasvua?: Kasvatustieteen päivien 2002 julkaisu (Sivut 200-209 ). (Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja; Nro 3). Rovaniemi: Lapin yliopisto.
    Mansikka, Jan-Erik. / “Alussa oli teko” : Goethen ja Wittgensteinin sukulaisuus tietoteoreettisissa kysymyksissä. Kasvatuksen yhteisöt - uupumusta, häirintää vai yhteisöllistä kasvua?: Kasvatustieteen päivien 2002 julkaisu. Toimittaja / Heidi Sinevaara-Niskanen ; Raimo Rajala. Rovaniemi : Lapin yliopisto, 2006. Sivut 200-209 (Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja; 3).
    @inproceedings{8b85383087784800ad744b9d8d009a24,
    title = "“Alussa oli teko”: Goethen ja Wittgensteinin sukulaisuus tietoteoreettisissa kysymyksiss{\"a}",
    keywords = "611 Filosofia",
    author = "Jan-Erik Mansikka",
    note = "Volume: Proceeding volume:",
    year = "2006",
    language = "suomi",
    series = "Lapin yliopiston kasvatustieteellisi{\"a} julkaisuja",
    publisher = "Lapin yliopisto",
    number = "3",
    pages = "200--209",
    editor = "Heidi Sinevaara-Niskanen and Raimo Rajala",
    booktitle = "Kasvatuksen yhteis{\"o}t - uupumusta, h{\"a}irint{\"a}{\"a} vai yhteis{\"o}llist{\"a} kasvua?",
    address = "Suomi",

Mansikka, J-E 2006, “Alussa oli teko”: Goethen ja Wittgensteinin sukulaisuus tietoteoreettisissa kysymyksissä. julkaisussa H Sinevaara-Niskanen & R Rajala (toim), Kasvatuksen yhteisöt - uupumusta, häirintää vai yhteisöllistä kasvua?: Kasvatustieteen päivien 2002 julkaisu. Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja, Nro 3, Lapin yliopisto, Rovaniemi, Sivut 200-209 , Kasvatustieteen päivät, Rovaniemi, Suomi, 21/11/2002.

“Alussa oli teko” : Goethen ja Wittgensteinin sukulaisuus tietoteoreettisissa kysymyksissä. / Mansikka, Jan-Erik.

Kasvatuksen yhteisöt - uupumusta, häirintää vai yhteisöllistä kasvua?: Kasvatustieteen päivien 2002 julkaisu. toim. / Heidi Sinevaara-Niskanen; Raimo Rajala. Rovaniemi : Lapin yliopisto, 2006. s. 200-209 (Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja; Nro 3).

TY - GEN

T1 - “Alussa oli teko”

T2 - Goethen ja Wittgensteinin sukulaisuus tietoteoreettisissa kysymyksissä

AU - Mansikka, Jan-Erik

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 611 Filosofia

M3 - Konferenssiartikkeli

T3 - Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja

SP - 200

EP - 209

BT - Kasvatuksen yhteisöt - uupumusta, häirintää vai yhteisöllistä kasvua?

A2 - Sinevaara-Niskanen, Heidi

A2 - Rajala, Raimo

PB - Lapin yliopisto

CY - Rovaniemi

Mansikka J-E. “Alussa oli teko”: Goethen ja Wittgensteinin sukulaisuus tietoteoreettisissa kysymyksissä. julkaisussa Sinevaara-Niskanen H, Rajala R, toimittajat, Kasvatuksen yhteisöt - uupumusta, häirintää vai yhteisöllistä kasvua?: Kasvatustieteen päivien 2002 julkaisu. Rovaniemi: Lapin yliopisto. 2006. s. 200-209 . (Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja; 3).