An alternative food neophobia scale (FNS-A) to quantify responses to new foods

L. De Kock Henriëtte, Nkhabutlane Pulane, I. Kobue-Lekalake Rosemary, Kriek Jeanine, Steyn Annelize, Van Heerden Clarissa, Purdon Lucy, Kruger Christi, Kinnear Marise, Taljaard-Swart Hanri, Tuorila Hely

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
Artikkeli104626
LehtiFood Quality and Preference
Vuosikerta101
Sivumäärä8
ISSN0950-3293
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - lokak. 2022
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä