Projekteja vuodessa
Alkuperäiskieli | englanti |
---|---|
Artikkeli | 544072 |
Lehti | Frontiers in sustainable food systems |
Vuosikerta | 5 |
Sivumäärä | 14 |
ISSN | 2571-581X |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - 6 huhtik. 2021 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu |
Tieteenalat
- 416 Elintarviketieteet
Projektit
- 1 Päättynyt
-
Assessing the potential of novel food production technologies to improve the environmental sustainability of food systems
Tuomisto, H., Mazac, R. M., El Wali, M., Karinen, H. J., Kokko, R. I. E., Omotosho, T. O. & Dalmau Arredondo, L.
Faculty of Agriculture and Forestry
02/09/2019 → 31/12/2022
Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke