An overview of recent instrument development at University of Helsinki

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut309-314
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka

Petäjä, T., Sipilä, M. J., Lehtipalo, K., Manninen, H. E., Junninen, H., Ruuskanen, T., ... Kulmala, M. (2011). An overview of recent instrument development at University of Helsinki. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 309-314). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Petäjä, Tuukka ; Sipilä, Mikko Juhani ; Lehtipalo, Katrianne ; Manninen, Hanna Elina ; Junninen, Heikki ; Ruuskanen, Taina ; Ehn, Mikael Kristian ; Vanhanen, Joonas ; Vehkamäki, Hanna ; Worsnop, Douglas ; Kulmala, Markku. / An overview of recent instrument development at University of Helsinki. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 309-314 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{bbe952c730544ee89367dc6c5c746e6c,
title = "An overview of recent instrument development at University of Helsinki",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Tuukka Pet{\"a}j{\"a} and Sipil{\"a}, {Mikko Juhani} and Katrianne Lehtipalo and Manninen, {Hanna Elina} and Heikki Junninen and Taina Ruuskanen and Ehn, {Mikael Kristian} and Joonas Vanhanen and Hanna Vehkam{\"a}ki and Douglas Worsnop and Markku Kulmala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "309--314",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Petäjä, T, Sipilä, MJ, Lehtipalo, K, Manninen, HE, Junninen, H, Ruuskanen, T, Ehn, MK, Vanhanen, J, Vehkamäki, H, Worsnop, D & Kulmala, M 2011, An overview of recent instrument development at University of Helsinki. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 309-314.

An overview of recent instrument development at University of Helsinki. / Petäjä, Tuukka; Sipilä, Mikko Juhani; Lehtipalo, Katrianne; Manninen, Hanna Elina; Junninen, Heikki; Ruuskanen, Taina; Ehn, Mikael Kristian; Vanhanen, Joonas; Vehkamäki, Hanna; Worsnop, Douglas; Kulmala, Markku.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 309-314 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - An overview of recent instrument development at University of Helsinki

AU - Petäjä, Tuukka

AU - Sipilä, Mikko Juhani

AU - Lehtipalo, Katrianne

AU - Manninen, Hanna Elina

AU - Junninen, Heikki

AU - Ruuskanen, Taina

AU - Ehn, Mikael Kristian

AU - Vanhanen, Joonas

AU - Vehkamäki, Hanna

AU - Worsnop, Douglas

AU - Kulmala, Markku

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 309

EP - 314

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Petäjä T, Sipilä MJ, Lehtipalo K, Manninen HE, Junninen H, Ruuskanen T et al. An overview of recent instrument development at University of Helsinki. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 309-314. (Report series in aerosol science).