Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiAgricultural and Food Science
Vuosikerta25
Numero3
Sivut202-215 and i-iv (suppl. tables)
Sivumäärä18
ISSN1459-6067
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 4111 Maataloustiede

Lainaa tätä

Seppä, Laila Elisabet ; Tahvonen, Risto ; Tuorila, Hely Margareetta. / Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars. Julkaisussa: Agricultural and Food Science. 2016 ; Vuosikerta 25, Nro 3. Sivut 202-215 and i-iv (suppl. tables).
@article{4001489483fc4fc7a403cdcb124f425f,
title = "Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars",
keywords = "416 Food Science, 4111 Agronomy, apple, cultivar, descriptive analysis, sensory evaluation, harvest year, QUALITY, FRUIT, FLAVOR, FRESHNESS, DENSITY, STORAGE, PEEL",
author = "Sepp{\"a}, {Laila Elisabet} and Risto Tahvonen and Tuorila, {Hely Margareetta}",
year = "2016",
language = "English",
volume = "25",
pages = "202--215 and i--iv (suppl. tables)",
journal = "Agricultural and Food Science",
issn = "1459-6067",
publisher = "Scientific Agricultural Society of Finland",
number = "3",

}

Seppä, LE, Tahvonen, R & Tuorila, HM 2016, 'Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars', Agricultural and Food Science, Vuosikerta 25, Nro 3, Sivut 202-215 and i-iv (suppl. tables).

Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars. / Seppä, Laila Elisabet; Tahvonen, Risto; Tuorila, Hely Margareetta.

julkaisussa: Agricultural and Food Science, Vuosikerta 25, Nro 3, 2016, s. 202-215 and i-iv (suppl. tables).

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars

AU - Seppä, Laila Elisabet

AU - Tahvonen, Risto

AU - Tuorila, Hely Margareetta

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - 416 Food Science

KW - 4111 Agronomy

KW - apple

KW - cultivar

KW - descriptive analysis

KW - sensory evaluation

KW - harvest year

KW - QUALITY

KW - FRUIT

KW - FLAVOR

KW - FRESHNESS

KW - DENSITY

KW - STORAGE

KW - PEEL

M3 - Article

VL - 25

SP - 202-215 and i-iv (suppl. tables)

JO - Agricultural and Food Science

JF - Agricultural and Food Science

SN - 1459-6067

IS - 3

ER -