Antibacterial activity of different organic honeys against food pathogenic bacterium Clostridium perfringens

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

    Alkuperäiskielienglanti
    Sivumäärä25
    ISBN (painettu)978-952-10-8516-1
    TilaJulkaistu - joulukuuta 2014
    OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

    Julkaisusarja

    NimiReports
    Kustantaja University of Helsinki Ruralia Institute
    Numero133
    ISSN (elektroninen)1796-0630

    Tieteenalat

    • 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
    • 416 Elintarviketieteet

    Lainaa tätä

    @book{abc02805a8114d279e0d407d5651ef63,
    title = "Antibacterial activity of different organic honeys against food pathogenic bacterium Clostridium perfringens",
    keywords = "1183 Plant biology, microbiology, virology, 416 Food Science",
    author = "Djamila Oinaala and Ulrike Lyhs and Carina Tikkanen-Kaukanen",
    year = "2014",
    month = "12",
    language = "English",
    isbn = "978-952-10-8516-1",
    series = "Reports",
    publisher = "University of Helsinki Ruralia Institute",
    number = "133",

    }

    Antibacterial activity of different organic honeys against food pathogenic bacterium Clostridium perfringens. / Oinaala, Djamila; Lyhs, Ulrike; Tikkanen-Kaukanen, Carina.

    2014. 25 s. (Reports; Nro 133).

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

    TY - BOOK

    T1 - Antibacterial activity of different organic honeys against food pathogenic bacterium Clostridium perfringens

    AU - Oinaala, Djamila

    AU - Lyhs, Ulrike

    AU - Tikkanen-Kaukanen, Carina

    PY - 2014/12

    Y1 - 2014/12

    KW - 1183 Plant biology, microbiology, virology

    KW - 416 Food Science

    M3 - Commissioned report

    SN - 978-952-10-8516-1

    T3 - Reports

    BT - Antibacterial activity of different organic honeys against food pathogenic bacterium Clostridium perfringens

    ER -