Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, blackcurrant, chokeberry and blue honeysuckle

Piret Raudsepp, Julia Koskar, Dea Anton, Kadrin Meremäe, Karmen Kapp, Peeter Laurson, Uko Bleive, Hedi Kaldmäe, Mati Roasto, Tõnu Püssa

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of the Science of Food and Agriculture
Vuosikerta99
Numero5
Sivut2311-2320
Sivumäärä10
ISSN0022-5142
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 30 maaliskuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 4111 Maataloustiede
  • 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Lainaa tätä

Raudsepp, Piret ; Koskar, Julia ; Anton, Dea ; Meremäe, Kadrin ; Kapp, Karmen ; Laurson, Peeter ; Bleive, Uko ; Kaldmäe, Hedi ; Roasto, Mati ; Püssa, Tõnu. / Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, blackcurrant, chokeberry and blue honeysuckle. Julkaisussa: Journal of the Science of Food and Agriculture. 2019 ; Vuosikerta 99, Nro 5. Sivut 2311-2320.
@article{88a2774edf6e41aa934595dfaa0e8db7,
title = "Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, blackcurrant, chokeberry and blue honeysuckle",
keywords = "antibacterial activity, antioxidative activity, Aronia, Lonicera, Rheum, Ribes, LONICERA-CAERULEA L., PHENOLIC-COMPOUNDS, RHEUM-RHAPONTICUM, BIOACTIVE COMPOUNDS, AQUEOUS-ETHANOL, ASCORBIC-ACID, EXTRACTS, LEAVES, ANTHOCYANINS, BERRIES, 4111 Agronomy, 1183 Plant biology, microbiology, virology",
author = "Piret Raudsepp and Julia Koskar and Dea Anton and Kadrin Merem{\"a}e and Karmen Kapp and Peeter Laurson and Uko Bleive and Hedi Kaldm{\"a}e and Mati Roasto and T{\~o}nu P{\"u}ssa",
year = "2019",
month = "3",
day = "30",
doi = "10.1002/jsfa.9429",
language = "English",
volume = "99",
pages = "2311--2320",
journal = "Journal of the Science of Food and Agriculture",
issn = "0022-5142",
publisher = "Wiley",
number = "5",

}

Raudsepp, P, Koskar, J, Anton, D, Meremäe, K, Kapp, K, Laurson, P, Bleive, U, Kaldmäe, H, Roasto, M & Püssa, T 2019, 'Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, blackcurrant, chokeberry and blue honeysuckle' Journal of the Science of Food and Agriculture, Vuosikerta 99, Nro 5, Sivut 2311-2320. https://doi.org/10.1002/jsfa.9429

Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, blackcurrant, chokeberry and blue honeysuckle. / Raudsepp, Piret; Koskar, Julia; Anton, Dea; Meremäe, Kadrin; Kapp, Karmen; Laurson, Peeter; Bleive, Uko; Kaldmäe, Hedi; Roasto, Mati; Püssa, Tõnu.

julkaisussa: Journal of the Science of Food and Agriculture, Vuosikerta 99, Nro 5, 30.03.2019, s. 2311-2320.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, blackcurrant, chokeberry and blue honeysuckle

AU - Raudsepp, Piret

AU - Koskar, Julia

AU - Anton, Dea

AU - Meremäe, Kadrin

AU - Kapp, Karmen

AU - Laurson, Peeter

AU - Bleive, Uko

AU - Kaldmäe, Hedi

AU - Roasto, Mati

AU - Püssa, Tõnu

PY - 2019/3/30

Y1 - 2019/3/30

KW - antibacterial activity

KW - antioxidative activity

KW - Aronia

KW - Lonicera

KW - Rheum

KW - Ribes

KW - LONICERA-CAERULEA L.

KW - PHENOLIC-COMPOUNDS

KW - RHEUM-RHAPONTICUM

KW - BIOACTIVE COMPOUNDS

KW - AQUEOUS-ETHANOL

KW - ASCORBIC-ACID

KW - EXTRACTS

KW - LEAVES

KW - ANTHOCYANINS

KW - BERRIES

KW - 4111 Agronomy

KW - 1183 Plant biology, microbiology, virology

U2 - 10.1002/jsfa.9429

DO - 10.1002/jsfa.9429

M3 - Article

VL - 99

SP - 2311

EP - 2320

JO - Journal of the Science of Food and Agriculture

JF - Journal of the Science of Food and Agriculture

SN - 0022-5142

IS - 5

ER -