Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, blackcurrant, chokeberry and blue honeysuckle

Piret Raudsepp, Julia Koskar, Dea Anton, Kadrin Meremäe, Karmen Kapp, Peeter Laurson, Uko Bleive, Hedi Kaldmäe, Mati Roasto, Tõnu Püssa

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of the Science of Food and Agriculture
Vuosikerta99
Numero5
Sivut2311-2320
Sivumäärä10
ISSN0022-5142
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 30 maalisk. 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 4111 Maataloustiede
  • 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Siteeraa tätä