Antioxidant activity of myofibrillar proteins in oil-in-water emulsions

Mario Estevez, Petri Tapio Kylli, Eero Puolanne, Riitta Kivikari, Marina Heinonen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoThe role of science in the growing demand for red meat : 54th International Congress of Meat Science and Technology IcoMST, August 10-15, 2008, Cape Town, South Africa : paper CD, general speakers+posters-3p papers/Session2/2B
Sivumäärä3
Julkaisupaikka[Cape Town]
KustantajaIcoMST
Julkaisupäivä2008
TilaJulkaistu - 2008
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaInternational Congress of Meat Science and Technology - Cape Town, Etelä-Afrikka
Kesto: 10 elokuuta 200815 elokuuta 2008
Konferenssinumero: 54

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä

Estevez, M., Kylli, P. T., Puolanne, E., Kivikari, R., & Heinonen, M. (2008). Antioxidant activity of myofibrillar proteins in oil-in-water emulsions. teoksessa The role of science in the growing demand for red meat: 54th International Congress of Meat Science and Technology IcoMST, August 10-15, 2008, Cape Town, South Africa : paper CD, general speakers+posters-3p papers/Session2/2B [Cape Town]: IcoMST.