Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoFinnish Remote Sensing Days 2012 : book of abstracts
ToimittajatMatti Mõttus
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsinki University Press
Julkaisupäivä12 marraskuuta 2012
Sivut16
ISBN (elektroninen)978-952-10-8453-9
TilaJulkaistu - 12 marraskuuta 2012
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaFinnish Remote Sensing Days 2012 - Helsinki, Suomi
Kesto: 1 tammikuuta 1800 → …

Julkaisusarja

NimiDepartment of Geosciences and Geography
KustantajaHelsinki University Press
NumeroC7
ISSN (elektroninen)1798-7938

Volume:
Proceeding volume:

• 1171 Geotieteet

Hurskainen, P., Siljander, M., & Finegold, Y. (2012). Application of Open-Source GIS and Live GPS Tracking for Land Use / Land Cover Field Data Collection in Kilimanjaro, Tanzania. teoksessa M. Mõttus (Toimittaja), Finnish Remote Sensing Days 2012: book of abstracts (Sivut 16). (Department of Geosciences and Geography ; Nro C7). Helsinki: Helsinki University Press.
Hurskainen, Pekka ; Siljander, Mika ; Finegold, Yelena. / Application of Open-Source GIS and Live GPS Tracking for Land Use / Land Cover Field Data Collection in Kilimanjaro, Tanzania. Finnish Remote Sensing Days 2012: book of abstracts. Toimittaja / Matti Mõttus. Helsinki : Helsinki University Press, 2012. Sivut 16 (Department of Geosciences and Geography ; C7).
@inproceedings{1d6f1a07197642a88a18cc02169edecc,
title = "Application of Open-Source GIS and Live GPS Tracking for Land Use / Land Cover Field Data Collection in Kilimanjaro, Tanzania",
keywords = "1171 Geosciences",
author = "Pekka Hurskainen and Mika Siljander and Yelena Finegold",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2012",
month = "11",
day = "12",
language = "English",
series = "Department of Geosciences and Geography",
publisher = "Helsinki University Press",
number = "C7",
pages = "16",
editor = "Matti M{\~o}ttus",
booktitle = "Finnish Remote Sensing Days 2012",
address = "Finland",

Hurskainen, P, Siljander, M & Finegold, Y 2012, Application of Open-Source GIS and Live GPS Tracking for Land Use / Land Cover Field Data Collection in Kilimanjaro, Tanzania. julkaisussa M Mõttus (Toimittaja), Finnish Remote Sensing Days 2012: book of abstracts. Department of Geosciences and Geography , Nro C7, Helsinki University Press, Helsinki, Sivut 16, Finnish Remote Sensing Days 2012, Helsinki, Suomi, 01/01/1800.

Application of Open-Source GIS and Live GPS Tracking for Land Use / Land Cover Field Data Collection in Kilimanjaro, Tanzania. / Hurskainen, Pekka; Siljander, Mika; Finegold, Yelena.

Finnish Remote Sensing Days 2012: book of abstracts. toim. / Matti Mõttus. Helsinki : Helsinki University Press, 2012. s. 16 (Department of Geosciences and Geography ; Nro C7).

TY - GEN

T1 - Application of Open-Source GIS and Live GPS Tracking for Land Use / Land Cover Field Data Collection in Kilimanjaro, Tanzania

AU - Hurskainen, Pekka

AU - Siljander, Mika

AU - Finegold, Yelena

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2012/11/12

Y1 - 2012/11/12

KW - 1171 Geosciences

M3 - Conference contribution

T3 - Department of Geosciences and Geography

SP - 16

BT - Finnish Remote Sensing Days 2012

A2 - Mõttus, Matti

PB - Helsinki University Press

CY - Helsinki

Hurskainen P, Siljander M, Finegold Y. Application of Open-Source GIS and Live GPS Tracking for Land Use / Land Cover Field Data Collection in Kilimanjaro, Tanzania. julkaisussa Mõttus M, toimittaja, Finnish Remote Sensing Days 2012: book of abstracts. Helsinki: Helsinki University Press. 2012. s. 16. (Department of Geosciences and Geography ; C7).