Arkistoista kentille ja naisten arkeen

Meri Kulmala, Aino Saarinen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoNaisena ja naistutkijana Venäjän kentillä
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaAleksanteri Institute
Julkaisupäivä2010
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiAleksanteri Series

Kulmala, M., & Saarinen, A. (2010). Arkistoista kentille ja naisten arkeen. teoksessa Naisena ja naistutkijana Venäjän kentillä (Aleksanteri Series). Helsinki: Aleksanteri Institute.
Kulmala, Meri ; Saarinen, Aino. / Arkistoista kentille ja naisten arkeen. Naisena ja naistutkijana Venäjän kentillä. Helsinki : Aleksanteri Institute, 2010. (Aleksanteri Series).
@inbook{8a262350b800466a9e13ba54c17a5ae4,
title = "Arkistoista kentille ja naisten arkeen",
author = "Meri Kulmala and Aino Saarinen",
year = "2010",
language = "suomi",
series = "Aleksanteri Series",
publisher = "Aleksanteri Institute",
booktitle = "Naisena ja naistutkijana Ven{\"a}j{\"a}n kentill{\"a}",
address = "Suomi",

Kulmala, M & Saarinen, A 2010, Arkistoista kentille ja naisten arkeen. julkaisussa Naisena ja naistutkijana Venäjän kentillä. Aleksanteri Series, Aleksanteri Institute, Helsinki.

Arkistoista kentille ja naisten arkeen. / Kulmala, Meri; Saarinen, Aino.

TY - CHAP

T1 - Arkistoista kentille ja naisten arkeen

AU - Kulmala, Meri

AU - Saarinen, Aino

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Aleksanteri Series

BT - Naisena ja naistutkijana Venäjän kentillä

PB - Aleksanteri Institute

CY - Helsinki

Kulmala M, Saarinen A. Arkistoista kentille ja naisten arkeen. julkaisussa Naisena ja naistutkijana Venäjän kentillä. Helsinki: Aleksanteri Institute. 2010. (Aleksanteri Series).