Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects

KustantajaUniversity of Turku, Finland Futures Research Centre
ISBN (painettu)978-952-249-392-7
TilaJulkaistu - 2015
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

• 5141 Sosiologia

Karhunmaa, K. M. A., Pitkänen, O., & Tuominen , V. (2015). Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects. Turku: University of Turku, Finland Futures Research Centre.
Karhunmaa, Kamilla Mari Amanda ; Pitkänen, Outi ; Tuominen , Visa . / Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects. Turku : University of Turku, Finland Futures Research Centre, 2015.
@book{22dbcc4b9b474c9eb59926f20273f19f,
title = "Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects",
keywords = "5141 Sosiologia",
author = "Karhunmaa, {Kamilla Mari Amanda} and Outi Pitk{\"a}nen and Visa Tuominen",
year = "2015",
language = "suomi",
isbn = "978-952-249-392-7",
publisher = "University of Turku, Finland Futures Research Centre",
address = "Suomi",

Karhunmaa, KMA, Pitkänen, O & Tuominen , V 2015, Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects. University of Turku, Finland Futures Research Centre, Turku.

Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects. / Karhunmaa, Kamilla Mari Amanda; Pitkänen, Outi; Tuominen , Visa .

Turku : University of Turku, Finland Futures Research Centre, 2015.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects

AU - Karhunmaa, Kamilla Mari Amanda

AU - Pitkänen, Outi

AU - Tuominen , Visa

PY - 2015

Y1 - 2015

KW - 5141 Sosiologia

M3 - Tutkimusraportti

SN - 978-952-249-392-7

BT - Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects

PB - University of Turku, Finland Futures Research Centre

CY - Turku

Karhunmaa KMA, Pitkänen O, Tuominen V. Assessing the Co-Benefits of Household Energy Technology Carbon Offset Projects. Turku: University of Turku, Finland Futures Research Centre, 2015.