Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Julkaisun otsikon käännösAt what stage does mathematical understanding arise? Toward empirically feasible philosophy of mathematics
Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoYmmärrys
ToimittajatValtteri Viljanen, Helena Siipi, Matti Sintonen
VuosikertaReports from the Department of Philosophy Vol. 25
JulkaisupaikkaTurku
KustantajaUniversity of Turku
Julkaisupäivä2012
ISBN (painettu)978-951-29-5004-1
ISBN (elektroninen)978-951-29-5005-8
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa

Julkaisusarja

NimiReports from the Department of Philosophy
KustantajaUniversity of Turku
Vuosikerta25
ISSN (painettu)1457-9332

Volume:
Proceeding volume: Reports from the Department of Philosophy Vol. 25

Pantsar, M. (2012). Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. teoksessa V. Viljanen, H. Siipi, & M. Sintonen (Toimittajat), Ymmärrys (Vuosikerta Reports from the Department of Philosophy Vol. 25). (Reports from the Department of Philosophy; Vuosikerta 25). Turku: University of Turku.
Pantsar, Markus. / Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. Ymmärrys. Toimittaja / Valtteri Viljanen ; Helena Siipi ; Matti Sintonen. Vuosikerta Reports from the Department of Philosophy Vol. 25 Turku : University of Turku, 2012. (Reports from the Department of Philosophy).
@inproceedings{3a81cbf8ceca47b5a9e75ef050e0ddab,
title = "Miss{\"a} vaiheessa matemaattinen ymm{\"a}rrys syntyy? Kohti empiirisesti p{\"a}tev{\"a}{\"a} matematiikan filosofiaa",
author = "Markus Pantsar",
note = "Volume: Proceeding volume: Reports from the Department of Philosophy Vol. 25",
year = "2012",
language = "suomi",
isbn = "978-951-29-5004-1",
volume = "Reports from the Department of Philosophy Vol. 25",
series = "Reports from the Department of Philosophy",
publisher = "University of Turku",
editor = "Valtteri Viljanen and Helena Siipi and Matti Sintonen",
booktitle = "Ymm{\"a}rrys",
address = "Suomi",

Pantsar, M 2012, Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. julkaisussa V Viljanen, H Siipi & M Sintonen (toim), Ymmärrys. Vuosikerta Reports from the Department of Philosophy Vol. 25, Reports from the Department of Philosophy, Vuosikerta 25, University of Turku, Turku.

Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. / Pantsar, Markus.

Ymmärrys. toim. / Valtteri Viljanen; Helena Siipi; Matti Sintonen. Vuosikerta Reports from the Department of Philosophy Vol. 25 Turku : University of Turku, 2012. (Reports from the Department of Philosophy; Vuosikerta 25).

TY - GEN

T1 - Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa

AU - Pantsar, Markus

N1 - Volume: Proceeding volume: Reports from the Department of Philosophy Vol. 25

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Konferenssiartikkeli

SN - 978-951-29-5004-1

VL - Reports from the Department of Philosophy Vol. 25

T3 - Reports from the Department of Philosophy

BT - Ymmärrys

A2 - Viljanen, Valtteri

A2 - Siipi, Helena

A2 - Sintonen, Matti

PB - University of Turku

CY - Turku

Pantsar M. Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. julkaisussa Viljanen V, Siipi H, Sintonen M, toimittajat, Ymmärrys. Vuosikerta Reports from the Department of Philosophy Vol. 25. Turku: University of Turku. 2012. (Reports from the Department of Philosophy).