Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoJumalan kaltaisuuteen?
ToimittajatSerafim Seppälä
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaSuomen patristinen seura
TilaHyväksytty/In press - 2020
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Uusimäki, E. (Hyväksytty/painossa). Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen. teoksessa S. Seppälä (Toimittaja), Jumalan kaltaisuuteen? Helsinki: Suomen patristinen seura.
Uusimäki, Elisa. / Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen. Jumalan kaltaisuuteen? . Toimittaja / Serafim Seppälä. Helsinki : Suomen patristinen seura, 2020.
@inbook{19acceb354124e4fa2e5af23fd2880f6,
title = "Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen",
author = "Elisa Uusim{\"a}ki",
year = "2020",
language = "suomi",
editor = "Serafim Sepp{\"a}l{\"a}",
booktitle = "Jumalan kaltaisuuteen?",
publisher = "Suomen patristinen seura",
address = "Suomi",

Uusimäki, E 2020, Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen. julkaisussa S Seppälä (Toimittaja), Jumalan kaltaisuuteen? . Suomen patristinen seura, Helsinki.

Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen. / Uusimäki, Elisa.

Jumalan kaltaisuuteen? . toim. / Serafim Seppälä. Helsinki : Suomen patristinen seura, 2020.

TY - CHAP

T1 - Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen

AU - Uusimäki, Elisa

PY - 2020

Y1 - 2020

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

BT - Jumalan kaltaisuuteen?

A2 - Seppälä, Serafim

PB - Suomen patristinen seura

CY - Helsinki

Uusimäki E. Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen. julkaisussa Seppälä S, toimittaja, Jumalan kaltaisuuteen? . Helsinki: Suomen patristinen seura. 2020