Basic criteria in hygienic design

Julkaisun otsikon käännös: Hygieenisen suunnittelun peruskriteerit

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiesitys

Abstrakti

see the pdf-file
Julkaisun otsikon käännösHygieenisen suunnittelun peruskriteerit
Alkuperäiskielienglanti
Sivut183-185
Sivumäärä3
TilaJulkaistu - 18 toukokuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiEi sovellu
Tapahtuma49th R3Nordic Symposium - Cleanroom Technology, Contamination Control and Cleaning - Naantali Spa, Naantali, Suomi
Kesto: 22 toukokuuta 201823 toukokuuta 2018
Konferenssinumero: 49
http://loki.turkuamk.fi

Konferenssi

Konferenssi49th R3Nordic Symposium - Cleanroom Technology, Contamination Control and Cleaning
Lyhennettä49th R3Nordic Symposium
MaaSuomi
KaupunkiNaantali
Ajanjakso22/05/201823/05/2018
www-osoite

Lisätietoja

49th R3Nordic Symposium - Cleanroom Technology, Contamination Control and Cleaning Proceedings, Gun Wirtanen & Raimo Pärssinen (eds.)
ISBN 978-952-216-674-6 (pdf)
Reports from Turku University of Applied Sciences 245

Tieteenalat

  • 119 Muut luonnontieteet
  • Food processing
  • hygienic design
  • equipment

Siteeraa tätä