Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society

Sherry Lou Macgreor, Simo Parpola (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaNeo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki
VuosikertaXXI
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

• 615 Historia ja arkeologia

Macgreor, S. L., & Parpola, S. (Toimittaja) (2012). Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society. Helsinki: Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki.
Macgreor, Sherry Lou ; Parpola, Simo (Toimittaja). / Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society. Helsinki : Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki, 2012.
@book{f782a63c800640ff8d275e774a089d65,
title = "Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society",
keywords = "615 History and Archaeology",
author = "Macgreor, {Sherry Lou}",
editor = "Simo Parpola",
year = "2012",
language = "English",
volume = "XXI",
publisher = "Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki",
address = "Finland",

Macgreor, SL & Parpola, S (Toimittaja) 2012, Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society. Vuosikerta XXI, Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki, Helsinki.

Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society. / Macgreor, Sherry Lou; Parpola, Simo (Toimittaja).

TY - BOOK

T1 - Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society

AU - Macgreor, Sherry Lou

A2 - Parpola, Simo

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - 615 History and Archaeology

M3 - Anthology or special issue

VL - XXI

BT - Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society

PB - Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki

CY - Helsinki

Macgreor SL, Parpola S, (ed.). Beyond Hearth and Home: Women in the Public Sphere in Neo-Assyrian Society. Helsinki: Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki, 2012.