Big and Rich Data in English Corpus Linguistics

Methods and Explorations

Turo Hiltunen (Toimittaja), Joseph McVeigh (Toimittaja), Tanja Säily (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaResearch Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiStudies in Variation, Contacts and Change in English
KustantajaVARIENG
Numero19
ISSN (elektroninen)1797-4453

• 6121 Kielitieteet

Hiltunen, T., McVeigh, J., & Säily, T. (Toimittajat) (2017). Big and Rich Data in English Corpus Linguistics: Methods and Explorations. (Studies in Variation, Contacts and Change in English; Nro 19). Helsinki: Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki.
Hiltunen, Turo (Toimittaja) ; McVeigh, Joseph (Toimittaja) ; Säily, Tanja (Toimittaja). / Big and Rich Data in English Corpus Linguistics : Methods and Explorations. Helsinki : Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki, 2017. (Studies in Variation, Contacts and Change in English; 19).
@book{dfa500a2dbfc4fe491b798989a77ebde,
title = "Big and Rich Data in English Corpus Linguistics: Methods and Explorations",
keywords = "6121 Languages",
editor = "Turo Hiltunen and Joseph McVeigh and Tanja S{\"a}ily",
year = "2017",
language = "English",
series = "Studies in Variation, Contacts and Change in English",
publisher = "Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki",
number = "19",
address = "Finland",

Hiltunen, T, McVeigh, J & Säily, T (toim) 2017, Big and Rich Data in English Corpus Linguistics: Methods and Explorations. Studies in Variation, Contacts and Change in English, Nro 19, Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki, Helsinki.

Big and Rich Data in English Corpus Linguistics : Methods and Explorations. / Hiltunen, Turo (Toimittaja); McVeigh, Joseph (Toimittaja); Säily, Tanja (Toimittaja).

Helsinki : Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki, 2017. (Studies in Variation, Contacts and Change in English; Nro 19).

TY - BOOK

T1 - Big and Rich Data in English Corpus Linguistics

T2 - Methods and Explorations

A2 - Hiltunen, Turo

A2 - McVeigh, Joseph

A2 - Säily, Tanja

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 6121 Languages

M3 - Anthology or special issue

T3 - Studies in Variation, Contacts and Change in English

BT - Big and Rich Data in English Corpus Linguistics

PB - Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki

CY - Helsinki

Hiltunen T, (ed.), McVeigh J, (ed.), Säily T, (ed.). Big and Rich Data in English Corpus Linguistics: Methods and Explorations. Helsinki: Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki, 2017. (Studies in Variation, Contacts and Change in English; 19).