Biocoal and energy wood production and logistics in Finland and Latvia, BalBiC Report 3/2013, Production and Logistics

Julkaisun otsikon käännös: Biohiilen ja energiapuun tuotanto ja kuljetus Suomessa ja Latviassa

Lauri Heilala, Andis Lazdins, Kristaps Makovskis, Jukka Jouni Hyytiäinen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraportti

Abstrakti

This report introduces various types of production chains and raw materials of biocoal. It also includes a review of the transportation equipment and requirements for terminals and loading places for forest chips and biocoal. The report is a part of the BalBic Project Work Package 4. BalBic is a joint project of the University of Helsinki, the Latvian State Forest Institute Silava and the Forestry Development Centre Tapio. The project was partly funded by Central Baltic Interreg IV A programme.
Alkuperäiskielienglanti
TilaJulkaistu - 28 marraskuuta 2013
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

• 4112 Metsätiede