Bioenergy crop production and climate policies

a von Thunen model and case of reed canary grass in Finland

Jussi Lankoski, Markku Ollikainen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Taloustieteen laitos
TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiDiscussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management
Numeronro 17
ISSN (painettu)1459-9996

• 411 Maatalous ja metsätieteet
  • bioenergia
  • ilmastopolitiikka

Lankoski, J., & Ollikainen, M. (2006). Bioenergy crop production and climate policies: a von Thunen model and case of reed canary grass in Finland. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; Nro nro 17). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos.
Lankoski, Jussi ; Ollikainen, Markku. / Bioenergy crop production and climate policies : a von Thunen model and case of reed canary grass in Finland. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; nro 17).
@book{7bbd733b4aa947649aea937eddd99ee6,
title = "Bioenergy crop production and climate policies: a von Thunen model and case of reed canary grass in Finland",
abstract = "Abstract",
keywords = "411 Agriculture and forestry, bioenergia, ilmastopolitiikka, bioenergia, ilmastopolitiikka, bioenergia, ilmastopolitiikka",
author = "Jussi Lankoski and Markku Ollikainen",
year = "2006",
language = "English",
series = "Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management",
publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos",
number = "nro 17",
address = "Finland",

Lankoski, J & Ollikainen, M 2006, Bioenergy crop production and climate policies: a von Thunen model and case of reed canary grass in Finland. Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management, Nro nro 17, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Helsinki.

Bioenergy crop production and climate policies : a von Thunen model and case of reed canary grass in Finland. / Lankoski, Jussi; Ollikainen, Markku.

Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; Nro nro 17).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

TY - BOOK

T1 - Bioenergy crop production and climate policies

T2 - a von Thunen model and case of reed canary grass in Finland

AU - Lankoski, Jussi

AU - Ollikainen, Markku

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Abstract

AB - Abstract

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Book

T3 - Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management

BT - Bioenergy crop production and climate policies

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos

CY - Helsinki

Lankoski J, Ollikainen M. Bioenergy crop production and climate policies: a von Thunen model and case of reed canary grass in Finland. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; nro 17).