Biofortification of riboflavin and folate in idli batter, based on fermented cereal and pulse, by Lactococcus lactis N8 and Saccharomyces boulardii SAA655

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Applied Microbiology
Vuosikerta122
Numero6
Sivut1663-1671
Sivumäärä9
ISSN1364-5072
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 3 toukokuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 1182 Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Lainaa tätä

@article{357dbaaab3684c66bf998a13fe3a6f8e,
title = "Biofortification of riboflavin and folate in idli batter, based on fermented cereal and pulse, by Lactococcus lactis N8 and Saccharomyces boulardii SAA655",
keywords = "1182 Biochemistry, cell and molecular biology",
author = "S.C.Chandrasekar Rajendran and Bhawani Chamlagain and Susanna Kariluoto and Vieno Piironen and Saris, {Per Erik}",
year = "2017",
month = "5",
day = "3",
doi = "10.1111/jam.13453",
language = "English",
volume = "122",
pages = "1663--1671",
journal = "Journal of Applied Microbiology",
issn = "1364-5072",
publisher = "Wiley",
number = "6",

}

Biofortification of riboflavin and folate in idli batter, based on fermented cereal and pulse, by Lactococcus lactis N8 and Saccharomyces boulardii SAA655. / Rajendran, S.C.Chandrasekar; Chamlagain, Bhawani; Kariluoto, Susanna; Piironen, Vieno; Saris, Per Erik.

julkaisussa: Journal of Applied Microbiology, Vuosikerta 122, Nro 6, 03.05.2017, s. 1663-1671.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Biofortification of riboflavin and folate in idli batter, based on fermented cereal and pulse, by Lactococcus lactis N8 and Saccharomyces boulardii SAA655

AU - Rajendran, S.C.Chandrasekar

AU - Chamlagain, Bhawani

AU - Kariluoto, Susanna

AU - Piironen, Vieno

AU - Saris, Per Erik

PY - 2017/5/3

Y1 - 2017/5/3

KW - 1182 Biochemistry, cell and molecular biology

U2 - 10.1111/jam.13453

DO - 10.1111/jam.13453

M3 - Article

VL - 122

SP - 1663

EP - 1671

JO - Journal of Applied Microbiology

JF - Journal of Applied Microbiology

SN - 1364-5072

IS - 6

ER -