Biohiilen vaikutus lieroihin: välttämistesti ja kenttäkoe karkealla hiedalla

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoVIII Maaperätieteiden päivien abstraktit : Maaperä-Maapallon elävä iho
ToimittajatJaana Leppälammi-Kujansuu, Taina Pennanen, Katri Rankinen, Tapio Salo, Helena Soinne, Pekka Hänninen
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaSuomen Maaperätieteiden Seura ja Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos
Julkaisupäivätammikuuta 2015
Sivut102-103
TilaJulkaistu - tammikuuta 2015
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaMaaperätieteiden päivät - Helsinki, Suomi
Kesto: 12 tammikuuta 201513 tammikuuta 2015
Konferenssinumero: 8

Julkaisusarja

NimiPro Terra
Numero67
ISSN (painettu)1457-263X

Volume:
Proceeding volume:

• 4111 Maataloustiede
  • 415 Muut maataloustieteet

Tammeorg, P., Parviainen, T., Nuutinen, V., Simojoki, A., Vaara, E., & Helenius, J. (2015). Biohiilen vaikutus lieroihin: välttämistesti ja kenttäkoe karkealla hiedalla: Effects of biochar on earthworms: avoidance test and field trial in a boreal loamy sand. teoksessa J. Leppälammi-Kujansuu, T. Pennanen, K. Rankinen, T. Salo, H. Soinne, & P. Hänninen (Toimittajat), VIII Maaperätieteiden päivien abstraktit: Maaperä-Maapallon elävä iho (Sivut 102-103). (Pro Terra; Nro 67). Helsinki: Suomen Maaperätieteiden Seura ja Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos.
Tammeorg, Priit ; Parviainen, Tuure ; Nuutinen, Visa ; Simojoki, Asko ; Vaara, Elina ; Helenius, Juha. / Biohiilen vaikutus lieroihin: välttämistesti ja kenttäkoe karkealla hiedalla : Effects of biochar on earthworms: avoidance test and field trial in a boreal loamy sand. VIII Maaperätieteiden päivien abstraktit: Maaperä-Maapallon elävä iho. Toimittaja / Jaana Leppälammi-Kujansuu ; Taina Pennanen ; Katri Rankinen ; Tapio Salo ; Helena Soinne ; Pekka Hänninen. Helsinki : Suomen Maaperätieteiden Seura ja Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, 2015. Sivut 102-103 (Pro Terra; 67).
@inproceedings{f98d179fccff4e08b1a49c3299972af0,
title = "Biohiilen vaikutus lieroihin: v{\"a}ltt{\"a}mistesti ja kentt{\"a}koe karkealla hiedalla: Effects of biochar on earthworms: avoidance test and field trial in a boreal loamy sand",
keywords = "4111 Maataloustiede, 415 Muut maataloustieteet",
author = "Priit Tammeorg and Tuure Parviainen and Visa Nuutinen and Asko Simojoki and Elina Vaara and Juha Helenius",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2015",
month = "1",
language = "suomi",
series = "Pro Terra",
publisher = "Suomen Maaper{\"a}tieteiden Seura ja Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ymp{\"a}rist{\"o}tieteiden laitos",
number = "67",
pages = "102--103",
editor = "Jaana Lepp{\"a}lammi-Kujansuu and Taina Pennanen and Katri Rankinen and Tapio Salo and Helena Soinne and Pekka H{\"a}nninen",
booktitle = "VIII Maaper{\"a}tieteiden p{\"a}ivien abstraktit",
address = "Suomi",

Tammeorg, P, Parviainen, T, Nuutinen, V, Simojoki, A, Vaara, E & Helenius, J 2015, Biohiilen vaikutus lieroihin: välttämistesti ja kenttäkoe karkealla hiedalla: Effects of biochar on earthworms: avoidance test and field trial in a boreal loamy sand. julkaisussa J Leppälammi-Kujansuu, T Pennanen, K Rankinen, T Salo, H Soinne & P Hänninen (toim), VIII Maaperätieteiden päivien abstraktit: Maaperä-Maapallon elävä iho. Pro Terra, Nro 67, Suomen Maaperätieteiden Seura ja Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, Helsinki, Sivut 102-103, Maaperätieteiden päivät, Helsinki, Suomi, 12/01/2015.

Biohiilen vaikutus lieroihin: välttämistesti ja kenttäkoe karkealla hiedalla : Effects of biochar on earthworms: avoidance test and field trial in a boreal loamy sand. / Tammeorg, Priit; Parviainen, Tuure; Nuutinen, Visa; Simojoki, Asko; Vaara, Elina; Helenius, Juha.

VIII Maaperätieteiden päivien abstraktit: Maaperä-Maapallon elävä iho. toim. / Jaana Leppälammi-Kujansuu; Taina Pennanen; Katri Rankinen; Tapio Salo; Helena Soinne; Pekka Hänninen. Helsinki : Suomen Maaperätieteiden Seura ja Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, 2015. s. 102-103 (Pro Terra; Nro 67).

TY - GEN

T1 - Biohiilen vaikutus lieroihin: välttämistesti ja kenttäkoe karkealla hiedalla

T2 - Effects of biochar on earthworms: avoidance test and field trial in a boreal loamy sand

AU - Tammeorg, Priit

AU - Parviainen, Tuure

AU - Nuutinen, Visa

AU - Simojoki, Asko

AU - Vaara, Elina

AU - Helenius, Juha

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2015/1

Y1 - 2015/1

KW - 4111 Maataloustiede

KW - 415 Muut maataloustieteet

M3 - Konferenssiartikkeli

T3 - Pro Terra

SP - 102

EP - 103

BT - VIII Maaperätieteiden päivien abstraktit

A2 - Leppälammi-Kujansuu, Jaana

A2 - Pennanen, Taina

A2 - Rankinen, Katri

A2 - Salo, Tapio

A2 - Soinne, Helena

A2 - Hänninen, Pekka

PB - Suomen Maaperätieteiden Seura ja Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos

CY - Helsinki

Tammeorg P, Parviainen T, Nuutinen V, Simojoki A, Vaara E, Helenius J. Biohiilen vaikutus lieroihin: välttämistesti ja kenttäkoe karkealla hiedalla: Effects of biochar on earthworms: avoidance test and field trial in a boreal loamy sand. julkaisussa Leppälammi-Kujansuu J, Pennanen T, Rankinen K, Salo T, Soinne H, Hänninen P, toimittajat, VIII Maaperätieteiden päivien abstraktit: Maaperä-Maapallon elävä iho. Helsinki: Suomen Maaperätieteiden Seura ja Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos. 2015. s. 102-103. (Pro Terra; 67).