Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoTransportation and the Culture of Climate Change
KustantajaWest Virginia university press
TilaHyväksytty/In press - 2020
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 6122 Kirjallisuuden tutkimus

Krieg, P. (Hyväksytty/painossa). Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport. teoksessa Transportation and the Culture of Climate Change West Virginia university press.
Krieg, Parker. / Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport. Transportation and the Culture of Climate Change. West Virginia university press, 2020.
@inbook{45f519b05a0d467a9c195126e465e65d,
title = "Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport",
keywords = "6122 Literature studies, Media Studies, Film Studies, Energy Humanities",
author = "Parker Krieg",
year = "2020",
language = "English",
booktitle = "Transportation and the Culture of Climate Change",
publisher = "West Virginia university press",
address = "United States",

Krieg, P 2020, Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport. julkaisussa Transportation and the Culture of Climate Change. West Virginia university press.

Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport. / Krieg, Parker.

TY - CHAP

T1 - Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport

AU - Krieg, Parker

PY - 2020