Brain structural alterations in autism and criminal psychopathy

Tuomo Noppari, Lihua Sun, Lasse Lukkarinen, Vesa Putkinen, Pekka Tani, Nina Lindberg, Emma Saure, Hannu Lauerma, Jari Tiihonen, Niina Venetjoki, Marja Salomaa, Päivi Rautio, Jussi Hirvonen, Juha Salmi, Lauri Nummenmaa

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
Artikkeli103116
LehtiNeuroImage: Clinical
Vuosikerta35
ISSN2213-1582
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - tammik. 2022
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Funding Information:
Jari Tiihonen has participated in research projects funded by grants from Janssen-Cilag and Eli Lilly to his employing institution, and has been a consultant and/or advisor to and/or has received honoraria from: Eli Lilly, Evidera, Janssen-Cilag, Lundbeck, Orion, Otsuka, Mediuutiset, Sidera, and Sunovion.

Funding Information:
The study was supported by the Academy of Finland (grants numbers 294897 and 332225, to L.N.), Valon Vuoksi Foundation (grants to L.S. and L.L.) and Turku Collegium for Science and Medicine, University of Turku (to L.S.).

Publisher Copyright: