Broar byggs mellan teori och praktik

Mona Carita Rosenberg-Wolff

Tutkimustuotos: Muu julkaisu

Kuvaus

Alkuperäiskieliruotsi
Julkaisuvuosi2015
TilaJulkaistu - 2015

Julkaisusarja

NimiPoppis
Vuosikerta1/2015

Rosenberg-Wolff, M. C. (2015). Broar byggs mellan teori och praktik. Svensklärarna i Finland r.f./Poppis.
Rosenberg-Wolff, Mona Carita. / Broar byggs mellan teori och praktik. 2015. Svensklärarna i Finland r.f./Poppis. 1 Sivumäärä (Poppis).
@misc{381e8aab3e18479dad37403c9920e140,
title = "Broar byggs mellan teori och praktik",
abstract = "AinO-centrets vid Helsingfors universitet {\"a}tr ett kontaktforum f{\"o}r {\"a}mnesl{\"a}rare i humaniora och studerande vid Helsingfors universitet. Centret ordnar bl.a. kurser i svenska i didaktiska metoder som passar sj{\"a}tteklassare, detta f{\"o}r att svenskundervisningen kommer att inledas redan i sj{\"a}tte klass. Kolumnen uppmanar l{\"a}sarna att s{\"o}ka sig till fortbildning, dels f{\"o}r att f{\aa} inspiration till nya metoder, dels f{\"o}r att uppdateta sin egen spr{\aa}kkunskap.",
author = "Rosenberg-Wolff, {Mona Carita}",
note = "Svenskl{\"a}rarna i Finland r.f.s medlemstidning",
year = "2015",
language = "svenska",
volume = "1/2015",
series = "Poppis",
publisher = "Svenskl{\"a}rarna i Finland r.f./Poppis",
address = "Finland",
type = "Other",

Rosenberg-Wolff, MC 2015, Broar byggs mellan teori och praktik. Svensklärarna i Finland r.f./Poppis.

Broar byggs mellan teori och praktik. / Rosenberg-Wolff, Mona Carita.

1 s. Svensklärarna i Finland r.f./Poppis. 2015, Språkkolumn i Svensklärarna i Finland r.f.s medlemstidning. (Poppis; Vuosikerta 1/2015).

Tutkimustuotos: Muu julkaisu

TY - GEN

T1 - Broar byggs mellan teori och praktik

AU - Rosenberg-Wolff, Mona Carita

N1 - Svensklärarna i Finland r.f.s medlemstidning

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - AinO-centrets vid Helsingfors universitet ätr ett kontaktforum för ämneslärare i humaniora och studerande vid Helsingfors universitet. Centret ordnar bl.a. kurser i svenska i didaktiska metoder som passar sjätteklassare, detta för att svenskundervisningen kommer att inledas redan i sjätte klass. Kolumnen uppmanar läsarna att söka sig till fortbildning, dels för att få inspiration till nya metoder, dels för att uppdateta sin egen språkkunskap.

AB - AinO-centrets vid Helsingfors universitet ätr ett kontaktforum för ämneslärare i humaniora och studerande vid Helsingfors universitet. Centret ordnar bl.a. kurser i svenska i didaktiska metoder som passar sjätteklassare, detta för att svenskundervisningen kommer att inledas redan i sjätte klass. Kolumnen uppmanar läsarna att söka sig till fortbildning, dels för att få inspiration till nya metoder, dels för att uppdateta sin egen språkkunskap.

M3 - Övriga bidrag

VL - 1/2015

T3 - Poppis

PB - Svensklärarna i Finland r.f./Poppis

Rosenberg-Wolff MC. Broar byggs mellan teori och praktik. 2015. 1 s.