Calpain-2 is proteolytic active following calcium-induced binding to myofibrils

Jian Lyu, Per Ertbjerg

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiesitys

Alkuperäiskielienglanti
Sivut737-738
Sivumäärä2
TilaJulkaistu - 2019
OKM-julkaisutyyppiEi sovellu
TapahtumaInternational Congress of Meat Science and Technology - Potsdam, Berlin/Potsdam, Saksa
Kesto: 4 elokuuta 20199 elokuuta 2019

Konferenssi

KonferenssiInternational Congress of Meat Science and Technology
LyhennettäICoMST
MaaSaksa
KaupunkiBerlin/Potsdam
Ajanjakso04/08/201909/08/2019

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Lyu, J., & Ertbjerg, P. (2019). Calpain-2 is proteolytic active following calcium-induced binding to myofibrils. 737-738. Julkaisun esittämispaikka: International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa.
Lyu, Jian ; Ertbjerg, Per. / Calpain-2 is proteolytic active following calcium-induced binding to myofibrils. Julkaisun esittämispaikka: International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa.2 Sivumäärä
@conference{f3cacbd0a01c470ca653bb3644fbd940,
title = "Calpain-2 is proteolytic active following calcium-induced binding to myofibrils",
keywords = "416 Food Science",
author = "Jian Lyu and Per Ertbjerg",
year = "2019",
language = "English",
pages = "737--738",
note = "International Congress of Meat Science and Technology, ICoMST ; Conference date: 04-08-2019 Through 09-08-2019",

}

Lyu, J & Ertbjerg, P 2019, 'Calpain-2 is proteolytic active following calcium-induced binding to myofibrils', Artikkeli esitetty International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa, 04/08/2019 - 09/08/2019 Sivut 737-738.

Calpain-2 is proteolytic active following calcium-induced binding to myofibrils. / Lyu, Jian; Ertbjerg, Per.

2019. 737-738 Julkaisun esittämispaikka: International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiesitys

TY - CONF

T1 - Calpain-2 is proteolytic active following calcium-induced binding to myofibrils

AU - Lyu, Jian

AU - Ertbjerg, Per

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - 416 Food Science

UR - http://icomst-proceedings.helsinki.fi/index.php?year=2019

M3 - Paper

SP - 737

EP - 738

ER -

Lyu J, Ertbjerg P. Calpain-2 is proteolytic active following calcium-induced binding to myofibrils. 2019. Julkaisun esittämispaikka: International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa.