Aino Sillanpää

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoMaatalous ja ympäristö : Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.
    ToimittajatMarko Lindroos
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaHelsingin yliopisto, Taloustieteen laitos
    Julkaisupäivä2006
    Sivut3-8
    TilaJulkaistu - 2006
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiSelvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos
    Numero41

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Sillanpää, A. (2006). CAP-uudistuksen toteuttaminen ja monivaikutteinen maatalous tukiperusteena maitotiloilla. teoksessa M. Lindroos (Toimittaja), Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi. (Sivut 3-8). (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro 41). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos.
    Sillanpää, Aino. / CAP-uudistuksen toteuttaminen ja monivaikutteinen maatalous tukiperusteena maitotiloilla. Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.. Toimittaja / Marko Lindroos. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. Sivut 3-8 (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; 41).
    @inbook{7b24a111a9b74cc9a0d1d4ece83cac5e,
    title = "CAP-uudistuksen toteuttaminen ja monivaikutteinen maatalous tukiperusteena maitotiloilla",
    keywords = "411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet",
    author = "Aino Sillanp{\"a}{\"a}",
    year = "2006",
    language = "suomi",
    series = "Selvityksi{\"a} / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos",
    publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos",
    number = "41",
    pages = "3--8",
    editor = "Lindroos, {Marko }",
    booktitle = "Maatalous ja ymp{\"a}rist{\"o}",
    address = "Suomi",

Sillanpää, A 2006, CAP-uudistuksen toteuttaminen ja monivaikutteinen maatalous tukiperusteena maitotiloilla. julkaisussa M Lindroos (Toimittaja), Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.. Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos, Nro 41, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Helsinki, Sivut 3-8.

CAP-uudistuksen toteuttaminen ja monivaikutteinen maatalous tukiperusteena maitotiloilla. / Sillanpää, Aino.

Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.. toim. / Marko Lindroos. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. s. 3-8 (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro 41).

TY - CHAP

T1 - CAP-uudistuksen toteuttaminen ja monivaikutteinen maatalous tukiperusteena maitotiloilla

AU - Sillanpää, Aino

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos

SP - 3

EP - 8

BT - Maatalous ja ympäristö

A2 - Lindroos, Marko

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos

CY - Helsinki

Sillanpää A. CAP-uudistuksen toteuttaminen ja monivaikutteinen maatalous tukiperusteena maitotiloilla. julkaisussa Lindroos M, toimittaja, Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos. 2006. s. 3-8. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; 41).