Hulya Ölmez, Marjo Särkkä-Tirkkonen, Marita Leskinen, Ursula Kretzschmar

NimiReport / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5
    Numero13

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Ölmez, H., Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M., & Kretzschmar, U. (2008). Case study: assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods. (Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5; Nro 13). Frick: Research Institute of Organic Agriculture.
    Ölmez, Hulya ; Särkkä-Tirkkonen, Marjo ; Leskinen, Marita ; Kretzschmar, Ursula. / Case study : assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods. Frick : Research Institute of Organic Agriculture, 2008. 73 Sivumäärä (Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5; 13).
    @book{667ca540f3184940bd763b814a1bea39,
    title = "Case study: assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods",
    keywords = "411 Agriculture and forestry",
    author = "Hulya {\"O}lmez and Marjo S{\"a}rkk{\"a}-Tirkkonen and Marita Leskinen and Ursula Kretzschmar",
    year = "2008",
    language = "English",
    isbn = "978-3-03736-021-7",
    series = "Report / EU project no. 50635 {"}Quality Low Input Food5",
    publisher = "Research Institute of Organic Agriculture",
    number = "13",
    address = "International",

Ölmez, H, Särkkä-Tirkkonen, M, Leskinen, M & Kretzschmar, U 2008, Case study: assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods. Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5, Nro 13, Research Institute of Organic Agriculture, Frick.

Case study : assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods. / Ölmez, Hulya; Särkkä-Tirkkonen, Marjo; Leskinen, Marita; Kretzschmar, Ursula.

Frick : Research Institute of Organic Agriculture, 2008. 73 s. (Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5; Nro 13).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

TY - BOOK

T1 - Case study

T2 - assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods

AU - Ölmez, Hulya

AU - Särkkä-Tirkkonen, Marjo

AU - Leskinen, Marita

AU - Kretzschmar, Ursula

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Book

SN - 978-3-03736-021-7

T3 - Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5

BT - Case study

PB - Research Institute of Organic Agriculture

CY - Frick

Ölmez H, Särkkä-Tirkkonen M, Leskinen M, Kretzschmar U. Case study: assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods. Frick: Research Institute of Organic Agriculture, 2008. 73 s. (Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5; 13).