'Celtic Religion': Is This a Valid Concept?

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoUnderstanding Celtic Religion : Revisiting the Pagan Past
ToimittajatKatja Ritari, Alexandra Bergholm
KustantajaUniversity of Wales Press
Julkaisupäivämarraskuuta 2015
Sivut1-8
ISBN (painettu)9781783167920
TilaJulkaistu - marraskuuta 2015
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiNew Approaches to Celtic Religion and Mythology
KustantajaUniversity of Wales Press
Numero1

• 614 Teologia

Ritari, K., & Bergholm, A. (2015). 'Celtic Religion': Is This a Valid Concept? teoksessa K. Ritari, & A. Bergholm (Toimittajat), Understanding Celtic Religion: Revisiting the Pagan Past (Sivut 1-8). (New Approaches to Celtic Religion and Mythology; Nro 1). University of Wales Press.
Ritari, Katja ; Bergholm, Alexandra. / 'Celtic Religion' : Is This a Valid Concept?. Understanding Celtic Religion: Revisiting the Pagan Past. Toimittaja / Katja Ritari ; Alexandra Bergholm. University of Wales Press, 2015. Sivut 1-8 (New Approaches to Celtic Religion and Mythology; 1).
@inbook{d26906f33d954e4685ee7a57b1257a62,
title = "'Celtic Religion': Is This a Valid Concept?",
keywords = "614 Theology",
author = "Katja Ritari and Alexandra Bergholm",
year = "2015",
month = "11",
language = "English",
isbn = "9781783167920",
series = "New Approaches to Celtic Religion and Mythology",
publisher = "University of Wales Press",
number = "1",
pages = "1--8",
editor = "Katja Ritari and Alexandra Bergholm",
booktitle = "Understanding Celtic Religion",
address = "United Kingdom",

Ritari, K & Bergholm, A 2015, 'Celtic Religion': Is This a Valid Concept? julkaisussa K Ritari & A Bergholm (toim), Understanding Celtic Religion: Revisiting the Pagan Past. New Approaches to Celtic Religion and Mythology, Nro 1, University of Wales Press, Sivut 1-8.

'Celtic Religion' : Is This a Valid Concept? / Ritari, Katja; Bergholm, Alexandra.

Understanding Celtic Religion: Revisiting the Pagan Past. toim. / Katja Ritari; Alexandra Bergholm. University of Wales Press, 2015. s. 1-8 (New Approaches to Celtic Religion and Mythology; Nro 1).

TY - CHAP

T1 - 'Celtic Religion'

T2 - Is This a Valid Concept?

AU - Ritari, Katja

AU - Bergholm, Alexandra

PY - 2015/11

Y1 - 2015/11

KW - 614 Theology

M3 - Chapter

SN - 9781783167920

T3 - New Approaches to Celtic Religion and Mythology

SP - 1

EP - 8

BT - Understanding Celtic Religion

A2 - Ritari, Katja

A2 - Bergholm, Alexandra

PB - University of Wales Press

Ritari K, Bergholm A. 'Celtic Religion': Is This a Valid Concept? julkaisussa Ritari K, Bergholm A, toimittajat, Understanding Celtic Religion: Revisiting the Pagan Past. University of Wales Press. 2015. s. 1-8. (New Approaches to Celtic Religion and Mythology; 1).