Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area

Julius Krötzl, Samuli Massinen, Juuso Muttilainen, Petteri Muukkonen, Henrikki Tenkanen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoCreating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes
ToimittajatVilna Tyystjärvi, Petteri Muukkonen
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaUniversity of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography
Julkaisupäivä2018
Sivut4-25
ISBN (elektroninen)978-951-51-3984-9
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiDepartment of Geosciences and Geography C
NumeroC14
ISSN (elektroninen)1798-7938

• 519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede

Krötzl, J., Massinen, S., Muttilainen, J., Muukkonen, P., & Tenkanen, H. (2018). Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. teoksessa V. Tyystjärvi, & P. Muukkonen (Toimittajat), Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes (Sivut 4-25). (Department of Geosciences and Geography C; Nro C14). Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography.
Krötzl, Julius ; Massinen, Samuli ; Muttilainen, Juuso ; Muukkonen, Petteri ; Tenkanen, Henrikki. / Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. Toimittaja / Vilna Tyystjärvi ; Petteri Muukkonen. Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, 2018. Sivut 4-25 (Department of Geosciences and Geography C; C14).
@inbook{7a35eaae5cbb405981fe984f76086f2d,
title = "Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area",
keywords = "519 Social and economic geography",
author = "Julius Kr{\"o}tzl and Samuli Massinen and Juuso Muttilainen and Petteri Muukkonen and Henrikki Tenkanen",
year = "2018",
language = "English",
series = "Department of Geosciences and Geography C",
publisher = "University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography",
number = "C14",
pages = "4--25",
editor = "Vilna Tyystj{\"a}rvi and Petteri Muukkonen",
booktitle = "Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes",
address = "Finland",

Krötzl, J, Massinen, S, Muttilainen, J, Muukkonen, P & Tenkanen, H 2018, Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. julkaisussa V Tyystjärvi & P Muukkonen (toim), Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. Department of Geosciences and Geography C, Nro C14, University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, Helsinki, Sivut 4-25.

Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. / Krötzl, Julius; Massinen, Samuli; Muttilainen, Juuso; Muukkonen, Petteri; Tenkanen, Henrikki.

Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. toim. / Vilna Tyystjärvi; Petteri Muukkonen. Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, 2018. s. 4-25 (Department of Geosciences and Geography C; Nro C14).

TY - CHAP

T1 - Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area

AU - Krötzl, Julius

AU - Massinen, Samuli

AU - Muttilainen, Juuso

AU - Muukkonen, Petteri

AU - Tenkanen, Henrikki

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - 519 Social and economic geography

M3 - Chapter

T3 - Department of Geosciences and Geography C

SP - 4

EP - 25

BT - Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes

A2 - Tyystjärvi, Vilna

A2 - Muukkonen, Petteri

PB - University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography

CY - Helsinki

Krötzl J, Massinen S, Muttilainen J, Muukkonen P, Tenkanen H. Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. julkaisussa Tyystjärvi V, Muukkonen P, toimittajat, Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography. 2018. s. 4-25. (Department of Geosciences and Geography C; C14).