Characterisation of the mucilage polysaccharides from Dioscorea opposita Thunb. with enzymatic hydrolysis

Fanyi Ma, Dengke Wang, Yun Zhang, Mingjing Li, Weixia Qing, Carina Tikkanen-Kaukanen, Xiuhua Liu, Alan E. Bell

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Chemistry
Vuosikerta245
Sivut13-21
Sivumäärä9
ISSN0308-8146
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 15 huhtikuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Ma, Fanyi ; Wang, Dengke ; Zhang, Yun ; Li, Mingjing ; Qing, Weixia ; Tikkanen-Kaukanen, Carina ; Liu, Xiuhua ; Bell, Alan E. / Characterisation of the mucilage polysaccharides from Dioscorea opposita Thunb. with enzymatic hydrolysis. Julkaisussa: Food Chemistry. 2018 ; Vuosikerta 245. Sivut 13-21.
@article{8cd509907560407b8288c28a0d94ee0e,
title = "Characterisation of the mucilage polysaccharides from Dioscorea opposita Thunb. with enzymatic hydrolysis",
keywords = "Chinese yam, Mucilage, Polysaccharides, Dual enzyme hydrolysis, CHINESE MEDICINE TCM, ASPLENIUM-AUSTRALASICUM, CHEMICAL-COMPONENTS, YAM, HOMOGALACTURONAN, STARCHES, FRONDS, MODE, 416 Food Science",
author = "Fanyi Ma and Dengke Wang and Yun Zhang and Mingjing Li and Weixia Qing and Carina Tikkanen-Kaukanen and Xiuhua Liu and Bell, {Alan E.}",
year = "2018",
month = "4",
day = "15",
doi = "10.1016/j.foodchem.2017.10.080",
language = "English",
volume = "245",
pages = "13--21",
journal = "Food Chemistry",
issn = "0308-8146",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",

}

Characterisation of the mucilage polysaccharides from Dioscorea opposita Thunb. with enzymatic hydrolysis. / Ma, Fanyi; Wang, Dengke; Zhang, Yun; Li, Mingjing; Qing, Weixia; Tikkanen-Kaukanen, Carina; Liu, Xiuhua; Bell, Alan E.

julkaisussa: Food Chemistry, Vuosikerta 245, 15.04.2018, s. 13-21.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Characterisation of the mucilage polysaccharides from Dioscorea opposita Thunb. with enzymatic hydrolysis

AU - Ma, Fanyi

AU - Wang, Dengke

AU - Zhang, Yun

AU - Li, Mingjing

AU - Qing, Weixia

AU - Tikkanen-Kaukanen, Carina

AU - Liu, Xiuhua

AU - Bell, Alan E.

PY - 2018/4/15

Y1 - 2018/4/15

KW - Chinese yam

KW - Mucilage

KW - Polysaccharides

KW - Dual enzyme hydrolysis

KW - CHINESE MEDICINE TCM

KW - ASPLENIUM-AUSTRALASICUM

KW - CHEMICAL-COMPONENTS

KW - YAM

KW - HOMOGALACTURONAN

KW - STARCHES

KW - FRONDS

KW - MODE

KW - 416 Food Science

U2 - 10.1016/j.foodchem.2017.10.080

DO - 10.1016/j.foodchem.2017.10.080

M3 - Article

VL - 245

SP - 13

EP - 21

JO - Food Chemistry

JF - Food Chemistry

SN - 0308-8146

ER -